5 Ιουλ 2012

Hair Trend: Half up

Εκτός από ισχυρή τάση στις πασαρέλες και στο κόκκινο χαλί, τα μισοπιασμένα μαλλιά είναι και ένα από τα πιο πρακτικά και θηλυκά looks για το καλοκαίρι. 

Το κλασικό χτένισμα με τα μισοπιασμένα μαλλιά αποκτά νέο αέρα και επανέρχεται δυναμικά αυτό το καλοκαίρι. Συνδεδεμένο με σέξι σταρ της δεκαετίας του ’60 –όπως η Μπριζίτ Μπαρντό, το στυλ half-up είναι ιδιαίτερα πρακτικό και εφαρμόζεται εύκολα στις καθημερινές σου εμφανίσεις.
Αυτή τη σεζόν παίρνει λίγο
διαφορετική μορφή, αφού στα shows των Cacharel και Elie Saab τα μαλλιά είναι πιασμένα στο πλάι, άλλοτε με έμφαση στα αξεσουάρ και άλλοτε όχι, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις το χτένισμα είναι αυστηρό, άψογα στυλιζαρισμένο, όπως στον οίκο Ferrè. Πιο ανέμελο ή πιο αυστηρό, διάλεξε το δικό σου στυλ και υιοθέτησέ το στο γραφείο ή στις διακοπές.



Στην πόλη
Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορεί να είναι ιδανικό για ένα επαγγελματικό meeting ή μια επίσημη, βραδινή εμφάνιση. Χρειάζεσαι απλώς τέλεια ισιωμένα μαλλιά, τα οποία θα πιάσεις στο πλάι με διακριτικά τσιμπιδάκια.
Εκτός από το κλασικό
σπρέι styling που θα χρησιμοποιήσεις για να δώσεις κράτημα στα μαλλιά σου, μπορείς να προσθέσεις μια κρέμα ή ένα τζελ για δυνατό κράτημα, αλλά και για εφέ wet look, που είναι ιδιαιτέρως στη μόδα. Εναλλακτικά, πιάσε τα μαλλιά στο πλάι μόνο από τη μία πλευρά, για πιο θηλυκό και σέξι αποτέλεσμα.



Στις διακοπές
Το ίδιο χτένισμα μετατρέπεται σε ένα ανέμελο, ξέγνοιαστο, καλοκαιρινό look, ιδανικό για τις διακοπές σου. Φρόντισε τα μαλλιά σου να μην είναι άψογα ισιωμένα και άφησέ τα φυσικά, αν είναι σπαστά ή σγουρά.
Επίσης, άφησε μερικές τούφες να ξεφεύγουν ανέμελα και από τις δύο πλευρές. Ένα
αξεσουάρ σε έντονα χρώματα μπορεί να δώσει ακόμη πιο girly αποτέλεσμα
Θάλεια Κεχρή.