5 Ιουλ 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις


Θα αλλάξετε από σήμερα κάποια πράγματα στην ζωή σας και είναι βέβαιο ότι δεν θα επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα σας υποχρεώσουν να ανεχτείτε και να αγωνιστείτε γι’ αυτούς που αγαπάτε. Αποβάλλετε τις κακές σας συνήθειες, χαλαρώστε κι όλα θα πάνε καλά. Θα θέσετε σε εφαρμογή τις επιδιώξεις σας και η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε επαγγελματικά. Μην είστε εγωιστές και δεχτείτε οποιονδήποτε συμβιβασμό.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Εκμεταλλευτείτε σωστά κάποιες ευκαιρίες που θα έχετε ξαφνικά και μην φοβάστε τίποτα. Στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί, γιατί θα έχετε την τάση να σπαταλήσετε χρήματα. Θα υποστείτε μερικές δοκιμασίες, τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δείτε ρεαλιστικά την ζωή σας και μην κάμπτεστε ψυχολογικά. Τώρα θα χρειαστεί να προσφέρετε περισσότερα στον ερωτικό σας σύντροφο.


Η άσχημη συμπεριφορά σας, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζετε, θα σας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα αυτό το διάστημα γι’ αυτό φροντίστε να είστε πιο ήρεμοι και συγκαταβατικοί. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας μην βιάζεστε και μην γίνεστε απόλυτοι όσον αφορά την συμπεριφορά σας. Αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, σύντομα θα αποδώσουν τα σχέδια σας μακροπρόθεσμα και θα έχετε ευκαιρίες για άνοδο.


Θα φοβάστε να ριψοκινδυνέψετε και να ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε στα δικά σας άτομα. Μην γίνεστε εριστικοί και κοιτάτε μόνο την δική σας πλευρά γιατί αυτό δεν σας ευνοεί στην επίλυση των προβλημάτων σας. Θα σκέφτεστε τι θα διαλέξετε στον επαγγελματικό σας τομέα για να νιώσετε περισσότερο γεμάτη την ζωή σας. Οικονομικά, τα πράγματα θα είναι λίγο δύσκολα, αλλά κάποιες περιστάσεις θα επιφέρουν βελτίωση των εσόδων σας.

Τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν όσο γρήγορα θα θέλατε, αλλά η πορεία σας θα είναι σταθερή και ανοδική. Στην εργασία σας δεν είναι η κατάλληλη εποχή να ζητήσετε κάτι παραπάνω γι’ αυτό κάντε λίγη υπομονή. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξει περισσότερη ικανοποίηση και αποκαθίσταται η δυσλειτουργία της προηγούμενης χρονικής περιόδου. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες και υπολογίστε στην εδραίωση μιας καινούργιας σχέσης, όσοι είστε μόνοι.

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο για να χτίσετε σωστά την σχέση σας. Θα έχετε διάκριση και αναγνώριση ως ανταμοιβή στις προσπάθειες σας. Μη χάνετε την χαρούμενη διάθεση σας όταν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις. Στον εργασιακό σας χώρο θα υπάρξουν θετικές αλλαγές και έντονη κινητικότητα που θα σας φέρνουν ευκαιρίες για να υλοποιηθούν πιο δυναμικά τα σχέδια σας.



Θα νιώσετε μεγάλη αναστάτωση και ανασφάλεια, λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζετε. Πρέπει να καταλάβετε ότι τα πάντα εξαρτώνται από σας όσον αφορά τον χειρισμό των χρημάτων σας. Δείχνετε μια τάση αδιαφορίας για κάποια γεγονότα που δεν πρέπει. Στην ερωτική σας ζωή θα κινηθείτε με νέο ρυθμό. Στα επαγγελματικά σας, οι αλλαγές τείνουν προς το καλύτερο και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε μια απωθημένη φιλοδοξία σας.

Το άγχος και η πίεση των προβλημάτων σας θα σας δημιουργήσουν κακή διάθεση. Αποφύγετε όσο μπορείτε πρόσωπα και καταστάσεις που σας εκνευρίζουν με αποτέλεσμα να χαλούν την ψυχολογία σας. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο ευχάριστα και ικανοποιητικά αλλά δεν θα λείψουν και κάποιες μικρές δυσκολίες. Μην βλέπετε τα πράγματα όπως θέλετε εσείς γιατί θα προσγειωθείτε απότομα.

Φανείτε συνετοί στις συναλλαγές σας και αποφύγετε να επενδύσετε σε τυχερά παιχνίδια γιατί οι μέρες αυτές δεν ευνοούν. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και λειτουργείστε με σωστό επαγγελματικό τρόπο για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Θα εδραιώσετε καινούργιες απόψεις για την ζωή και θα βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα. Εκείνο που θα πρέπει να ενισχύσετε τώρα είναι η επιμονή και η υπομονή.

Προσπαθήστε να βάλετε τάξη στις ευθύνες σας όσο μπορείτε και μην επηρεάζεστε από τα συναισθήματα σας. Η ένταση και ο εκνευρισμός που σας επηρεάζουν δεν θα επιφέρουν θετικά αποτελέσματα στην ζωή σας. Βάλτε σε τάξη τον οικονομικό σας τομέα γιατί κάποια ανοίγματα θα σας πιέσουν και θα σας δυσκολέψουν. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά την ερωτική σας σχέση αυτή την περίοδο, αφού μπορεί να νιώθετε ανασφαλείς.

Θα δείξετε τον δυναμισμό και την οργανωτική σας δυνατότητα πράγμα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε. Τώρα θα σκεφτείτε πώς θα κάνετε κάποιες επενδύσεις. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή στις νέες επαγγελματικές συμφωνίες που θα κάνετε. Θα έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία και θα νιώσετε κάποιες συναισθηματικές ενοχλήσεις. Είναι μία έντονη συναισθηματικά χρονική περίοδος για σας που θα σας κάνει να βγείτε από την ισορροπία που είχατε.

Θα έχετε τον χρόνο να βελτιώσετε αρκετά τα οικονομικά σας ζητήματα μόνο αν κινηθείτε ώριμα και λογικά χωρίς να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Θα κάνετε μια καινούργια αρχή και θα έχετε υποστήριξη από κάποια άτομα. Προσέξτε τις συναλλαγές σας γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης εκ μέρους κάποιων ατόμων. Κάποιες προσπάθειες σας θα καρποφορήσουν μόνο με υπομονή γιατί θα υπάρχουν δυσκολίες και καθυστερήσεις.

e-zwdia