4 Απρ 2014

Οι 8 (πραγματικοί) λόγοι που δεν απάντησε ποτέ στο μήνυμά σου & εξαφανίστηκε

Οι 8 (πραγματικοί) λόγοι που δεν απάντησε ποτέ στο μήνυμά σου & εξαφανίστηκε  
Ορίστε οι σωστές απαντήσεις στο αιώνιο γυναικείο ερώτημα... "μα, που πήγε;"
Κορίτσι συναντάει αγόρι. Εκείνος της ζητά αμέσως να βγουν ραντεβού. Βγαίνουν και περνάνε απροσδόκητα καλά. Βγαίνουν για δεύτερη φορά και για τρίτη. Και αυτή ήταν η τελευταία φορά που το κορίτσι έμαθε νέα του. Και εκείνη αναρωτιέται... "Πώς το έκανε αυτό; Δεν είναι καν του χαρακτήρα του..."

Καλύτερα διάβασε τους πραγματικούς λόγους που δεν σε ξαναπήρε ποτέ τηλέφωνο...

1. Δεν είσαστε σε σχέση. Τα τρία ραντεβού είναι το κρίσιμο σημείο. Στα πρώτα δύο συναντηθήκατε και μιλήσατε ο ένας για τον άλλον. Η τρίτη συνάντηση, όμως, είναι η στιγμή που ο άντρας σκέφτεται τί θέλει από σένα, οπότε δεν θέλει να στείλει το λάθος μήνυμα. Αν λοιπόν στείλεις και δεν σου απαντήσει σημαίνει ότι εκείνος θεωρεί ότι η γνωριμία σας οδεύει προς τη σχέση και δεν είναι έτοιμος για αυτό το βήμα.

2. Ο συγχρονισμός της γνωριμίας σας δεν είναι καλός. Αν χαθεί από προσώπου γης, αλλά στις πρώτες συναντήσεις σας περάσατε υπέροχα είναι καλύτερα να θεωρήσεις ότι αυτό δεν έχει να κάνει με σένα αλλά με το λάθος timing της γνωριμίας σας. Μην περιπλέκεις τις σκέψεις σου. Είναι τόσο απλό.

3. Υπάρχει άλλη. Σαφώς και υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχουν και άλλοι αποτρεπτικοί παράγοντες στη ζωή του, που εσύ αγνοείς. Μία πιεστική πρώην, ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα ή και ακόμα να είχε τα μάτια του πριν από σένα σε κάποια άλλη. Αν εξαφανιστεί δεν σημαίνει ότι δεν θέλει εσένα, αλλά μπορεί να έχει μια βαθύτερη σχέση με κάποιον άλλον στη ζωή του.

4. Οι άντρες αποφεύγουν την ευθεία προσέγγιση. Θα ένιωθες καλύτερα αν σε έπαιρνε τηλέφωνο ή σου έστελνε μήνυμα: "Γεια σου, πραγματικά λυπάμαι. Είσαι ένα εκπληκτικό κορίτσι, απλά δεν είμαι έτοιμος για σχέση". Μάλλον ναι. Να θυμάσαι, όμως, πως οι άντρες τέτοιες εξηγήσεις τις αποφεύγουν και προτιμούν να εξαφανίζονται.

5. Περνάει καλά μαζί σου, αλλά δεν σε θέλει ΤΟΣΟ πολύ. Και δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι. Δεν κάνεις για όλους και δεν σου κάνουν όλοι. Τα περισσότερα ραντεβού άλλωστε είναι καταδικασμένα να αποτύχουν.

6. Δεν γνωρίζει τη λέξη σεβασμός. Αν κάποιος εξαφανιστεί και εσύ το θεωρείς σημάδι ασέβειας θεώρησε το μεταμφιεσμένη ευλογία για σένα. Μιλάμε για κάποιον που δεν σου φέρθηκε με τον σεβασμό που αξίζεις. Προχώρησε παρακάτω λοιπόν με κάποιον που σε σέβεται ώστε να επικοινωνεί μαζί σου όταν του στέλνεις μήνυμα.

7. Πρέπει να ωριμάσει. Οι πιθανότητες λένε πως αν σε άφησε να περιμένεις, είναι ανώριμος. Και ποιος ξέρει; Αν είναι καλό παιδί, ίσως όταν ωριμάσει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Ίσως!


8. Έχετε κοινούς φίλους, δεν ξέρει πού θα πάει η γνωριμία σας και αποφεύγει να το κάνει περίπλοκο. Αυτό είναι το ρίσκο που ενέχει να σου αρέσει ο φίλος του κολλητού σου ή της κολλητής σου. Αν βέβαια αυτός πραγματικά σε θέλει τότε θα απαντήσει στα μηνύματά σου και το σενάριο μπορεί να είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό.