28 Μαρ 2014

Street Style: Οι top 5 ανοιξιάτικες εμφανίσεις της Chiara Ferragni!


Street Style: Οι top 5 ανοιξιάτικες εμφανίσεις της Chiara Ferragni!
Τα statement outfits της ιταλίδας blogger, μας εμπνέουν για μοναδικές εμφανίσεις αυτή τη σεζόν.
Η Chiara Ferragni, μέσα από το Blog της «Blonde Salad», έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της μόδα, αλλά να γίνει και το πρόσωπο τεράστιων fashion brands όπως Louis Vuitton, Tods και Steve Madden (που πρόσφατα σχεδίασε τη δική της σειρά παπουτσιών!).

Το style icon από την Ιταλία σε κάθε post της στο blog της αλλά και τα social media έχει εκατομμύρια likes  σε ελάχιστα λεπτά, αφού οι fashionistas σε κάθε γωνιά του κόσμου την ακολουθούν και εμπνέονται από το προσωπικό της στυλ.


Η Chiara καταφέρνει να μετατρέψει ακόμα και το πιο εκκεντρικό κομμάτι σε must ρούχο που κάθε κορίτσι θέλει να κάνει δικό της! Γι’ αυτό επιλέξαμε τις top5 ανοιξιάτικες εμφανίσεις της και σου τις παρουσιάζουμε για να εμπνευστείς από τα λουκ της και να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα:


#1 90’s look:

 2

Με καρό πανωφόρι γύρω από τη μέση και ένα μεταξωτό, μαύρο φόρεμα που θυμίζει σέξι κομπινεζόν κερδίζει τις εντυπώσεις.


#2 Golden Touch:


3
Το εκκεντρικό, χρυσό τζάκετ του οίκου Just Cavalli, μετατρέπεται σε must κομμάτι! Η Chiara το συνδυάζει με total black outfit για να δημιουργήσει ένα glamorous σύνολο.


#3 Playful Prints:

 4

Ποτέ άλλοτε ένα κοστούμι δεν ήταν τόσο fun! Το Sonia Rykiel outfit της blogger με τα lip prints είναι ιδανικό για μια κομψή και κοριτσίστικη εμφάνιση με στυλ!


#4 Navy look:

 5

Τα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά! Το απλό, μίντι φόρεμα του style icon συνδυάζεται με ferdora hat και εντυπωσιακά booties που απογειώνουν το σύνολο.


#5 I see it Green:

 ChiaraFerragniOuterwearLeatherJacketw2TWiyHCZDMl

Μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι ένα πράσινο, δερμάτινο τζάκετ θα έδειχνε τόσο εντυπωσιακό; Η σταρ του Blogging το συνδυάζει με μάξι, Missoni φόρεμα και bikker μποτάκια και κλέβει για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις!



http://www.faysbook.gr