29 Μαρ 2014

Τορτίγιας με γαλοπούλα, τσένταρ και μαρούλι

Τορτίγιας με γαλοπούλα, τσένταρ και μαρούλι
Λαχταριστή τορτίγιας με πλούσια γεύση για όλες τις ώρες!

Υλικά

Για 2-4 άτομα

3 σούπας μουστάρδα
6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
12 φέτες καπνιστή γαλοπούλα στήθος
12 φέτες τυρί τσένταρ
6 φύλλα μαρουλιού

Εκτέλεση


Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε την μουστάρδα σε κάθε πίτα τορτίγιας.

Προσθέτουμε από 2 φέτες γαλοπούλα – τσένταρ σε κάθε τορτίγα, 1 φύλλο μαρούλι. Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά