26 Μαρ 2014

Διαζύγιο βόμβα στο Hollywood: Τίτλοι τέλους για Gwyneth Paltrow και Chris Martin!

Διαζύγιο βόμβα στο Hollywood: Τίτλοι τέλους για Gwyneth Paltrow και Chris Martin!Χωριστούς δρόμους μετά από ΔΕΚΑ χρόνια γάμου τραβάνε πλέον Gwyneth Paltrow και Chris Martin.
gw1.jpg
Το ζευγάρι, αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, με την είδηση να σκάει σαν βόμβα στο Hollywood, μιας και πρόσφατα η Gwyneth Paltrow είχε βγει να διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει από τον 37χρονο frontman των Coldplay.
gw2.jpg
Τα νέα, ανακοίνωσε η 41χρονη ηθοποιός μέσω του website της, λέγοντας πως η απόφαση να χωρίσουν ήταν συνειδητή και από τους δυο, αλλά έγινε με βαριά καρδιά.
gw3.jpg
Παράλληλα, ομολόγησε πως για έναν ολόκληρο χρόνο προσπαθούσαν να σώσουν το γάμο τους, αλλά μάταια:
«Το δουλέψαμε πολύ. Άλλοτε μαζί και άλλοτε χώρια, ώστε να δούμε τι μπορεί να γίνει ανάμεσα μας, και καταλήξαμε στο συμπέρασμα, ότι αν και αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον, θα πρέπει να χωρίσουμε».
gw4.jpg
Τόνισε ωστόσο, πως «είμαστε και πάντα θα είμαστε οικογένεια, και θα μείνουμε κοντά ο ένας στον άλλον με πολλούς τρόπους. Είμαστε γονείς πάνω απ΄όλα δυο υπέροχων παιδιών, και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα τη δική τους και τη δική μας, αυτές τις δύσκολες ώρες. Κρατούσαμε πάντα τη σχέση μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και το ίδιο ελπίζουμε να γίνει και με το διαζύγιο μας».
gw5.jpg
Η ανακοίνωση της Gwyneth καταλήγει με την υπογραφή «Mε αγάπη, Gwyneth και Chris», ενώ χαρακτηριστικό είναι πως με το που την πόσταρε στο website της, εκείνο έπεσε!