28 Μαρ 2014

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:Δείτε τον υπέρηχο του μωρού της Αγγελικής Ηλιάδη!Διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:Δείτε τον υπέρηχο του μωρού της Αγγελικής Ηλιάδη!Διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης
Στην… αντεπίθεση περνάνε Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου, μετά τον κακό χαμό που έγινε, όταν η  νυν και πρώην πεθερά και κουνιάδα της 37χρονης τραγουδίστριας, ενημερώθηκαν πως περιμένει παιδί από τον 23χρονο ποδοσφαιριστή!
Αρχικά η μητέρα του ποδοσφαιριστή, είπε πως η Αγγελική Ηλιάδη είναι μεγάλη για το γιο της, ο οποίος καλά καλά δεν μπορεί να πλύνει ούτε τα μούτρα του!
Στη συνέχεια, η μητέρα και η αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη, βγήκαν και την αποκάλεσαν«τεκνατζού που σπέρνει παιδιά».
Αφού λοιπόν ο Σάββας Γκέντσογλου, απάντησε μέσω Instagram στα όσα ειπώθηκαν με μια φωτογραφία που απεικονίζει… γεννητικά όργανα, ήρθε σήμερα και η σειρά της Αγγελική Ηλιάδηνα (ξανά)απαντήσει στους επικριτές της.
iliadi.jpg
Η τραγουδίστρια, πόσταρε μια φώτο στο Instagram με τον υπέρηχο του μωρού της, το οποίο είναιπέντε μηνών.
  • Την φωτογραφία, συνόδευσε με το εξής σχόλιο:
«Δόξα τω Θεώ, είμαστε μια χαρά και μεγαλώνουμε! Η σημερινή μας επίσκεψη στην γιατρό ήταν απολαυστική με τον μικρό Μπάμπη να ρωτάει τα πάντα για το αδερφάκι του γεμάτος ενθουσιασμό και ανυπομονησία! Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς... Ευτυχία.... Χαρά.... Ευλογία. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να ζήσω το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής δεύτερη φορά!! και με όλη μου την ψυχή ευχαριστώ όλους εσάς για τις πολύτιμες ευχές σας... Πραγματικά με συγκινείτε!».