26 Μαρ 2014

Μοντέρνα τραπεζαρία: οι 10 πιο προχωρημένες ιδέες για να μιμηθείς!

 
Θέλεις να δημιουργήσεις μια μοντέρνα τραπεζαρία ακόμη και σε έναν μικρό χώρο; Αυτές είναι οι 10 πιο προχωρημένες ιδέες!

Στο... κίτρινο!

Το κίτρινο είναι ένα μοναδικά μοντέρνο χρώμα. Σε φαρδιές ρίγες στον τοίχο με άσπρο συνθέτει μια τραπεζαρία για έντονες στιγμές, αρκετά μίνιμαλ και με πολύ φως!


Happy και ιδιαίτερο!
Κάνε τη διαφορά και άφησε την φαντασία να σε οδηγήσει και να φτιάξεις μια μοντέρνα τραπεζαρία, όπως αυτή με τα καπέλα-φωτιστικά, το τραπέζι με τα μεταλλικά πόδια και τις γαλάζιες πετσέτες μοναδικά κρεμασμένες πάνω στις λευκές καρέκλες.



Σε μπλε και κόκκινο
Φτιάξε μια χαριτωμένη γωνιά για τραπεζαρία "παίζοντας" με τους τόνους του μπλε, του κόκκινου και του λευκού, που αποτελούν τον πλέον μοντέρνο συνδυασμό!



Grunge με hints industrial
Αυτή η τραπεζαρία βγαλμένη κατευθείαν από loft στη Νέα Υόρκη είναι ψηλοτάβανη, διαθέτει μοναστηριακό τραπέζι και η τεχνοτροπία με τα τούβλα στον τοίχο και τη μεταλλική δοκό του δίνει grunge όψη!


Γαλλική μεγαλοπρέπεια!
Το γαλλικό στιλ είναι ιδιαίτερο και είναι πολύ in. Μια ταπετσαρία με ρετρό παραστάσεις συνδυάζεται με ένα ξύλινο τραπέζι βαμμένο κίτρινο, μαύρες καρέκλες και κίτρινο πάγκο που του δίνουν νεανική όψη!



Μοντέρνα και ethnic
Είσαι φαν των αντικειμένων από όλον τον κόσμο; Σου αρέσουν τα ξύλινα έπιπλα και το εθνικ στιλ; Αυτή η τραπεζαρία είναι μοναδική! Ξύλινη, με πάγκο αντί για καρέκλες. εθνικ αντικείμενα διακόσμησης και μια πλεκτή πράσινη καρέκλα να θυμίζει τη φύση, δίπλα στη βιβλιοθήκη!



Girly touch
Μια προχωρημένη τραπεζαρία για.... κορίτσια είναι και αυτή. Το μποά με τα φτερά δίνει το girly touch αλλά αν το αφαιρέσεις μένει μια elegant τραπεζαρία με πολλές art deco λεπτομέρειες όπως ο πολυέλαιος και οι καθρέφτες!



Γεωμετρικές φόρμες
Οι γεωμετρικές φόρμες στις καρέκλες με ένα διαφανές γυάλινο τραπέζι αλλά και αντίστοιχα σχέδια στους τοίχους μπορούν να κάνουν την τραπεζαρία σου κάτι παραπάνω από μοντέρνα!



Λευκό μεν, αλλά...!
Το λευκό είναι ούτως ή άλλως ένα μοντέρνο χρώμα. Δεν χρειάζεται όμως να περιοριστείς στην ψυχρότητά του! Επένδυσε σε λευκά έπιπλα αλλά πρωτοπόρησε "ντύνοντας" την τραπεζαρία σου με μία τολμηρή και έντονη ταπετσαρία που θα ζωντανέψει το χώρο.



Ombre και ρίγες
Το στιλ ombre στο χρώμα του τραπεζιού αλλά και οι ρίγες που "σβήνουν" στους τοίχους μαζί με ένα χαλί σε έντονο pattern είναι ό,τι πιο μοντέρνο μπορείς να κάνεις στην τραπεζαρία σου!