Τρόπος μαγειρέματος
- 1
Αφού πλύνεις και στεγνώσεις τα φύλλα φρόντισε να κρατήσεις την επιφάνεια ψηλά στις άκρες του, που είναι πιο ελαστική και δεν θα σου σπάσει. Η βάση είναι πάντα πιο τραγανή
- 2
Κόψε κάθε φέτα γαλοπούλας σε λωρίδες. Υπολόγισε μία φέτα για κάθε wrap
- 3
Σε ένα μπολ ανάμειξε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, το λεμόνι, το λάδι και αλατοπιπέρωσε. Πασπάλισε με την πάπρικα
- 4
Στρώσε στο φύλλο τη γαλοπούλα, τα αγγουράκια στο κέντρο και από πάνω 2 κ.σ. από τη σος γιαουρτιού. Τύλιξε προσεκτικά το μαρούλι και στερέωσε με μια οδοντογλυφίδα
-