18 Φεβ 2014

Τα πιο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου...

Ποια ζευγάρια παθαίνουν ερωτικό ντελίριο;

Ποιο εραστές θα βρεθούν να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και να...λιποθυμούν από έρωτα;

Αυτόν τον Νοέμβριο, κάποια ζευγάρια θα κάνουν μεγάλες υπερβάσεις για τον έρωτά τους, μεγάλες θυσίες και μεγάλες τρέλες!

Πάμε να δούμε τα πιο παθιάρικα και ερωτευμένα ζευγάρια!

Αιγόκερως και Ταύρος

Καλά, μιλάμε για μεγάλο, απίστευτο έρωτα! Και μάλιστα, μπορεί να βρει τον ταύρο και τον Αιγόκερω ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένουν! Ο Αιγόκερως, έχουμε να λέμε πόσο σταθερός και συνεπής είναι, και ξεχνάμε πως ανήκει στον παρορμητικό σταυρό! Και όταν ερωτεύεται, θολώνει! Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον Ταύρο, που τους ενώνει ο Ερμής, ο οποίος όλο τον Νοέμβριο θα κυριαρχήσει με τις σούπερ ερωτικές όψεις που θα κάνει! Μαζί με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Σκορπιό, και κάνει τον Αιγόκερο να πλέει στο συναίσθημα και την ερωτική ένταση, θα γίνει ανάμεσά τους ο απίστευτος έρωτας, γεμάτος λαγνεία και συνεχή ερωτικό πυρετό!

Κριός και Δίδυμος

Αυτά τα δύο ζώδια, έχουν να πουν πολλά μεταξύ τους αυτό τον Νοέμβριο! Είτε είναι ήδη σε σχέση, είτε πρόκειται να γνωριστούν τώρα, κοντά στην έκλειψη, θα αλλάξει η ζωή τους από αυτό που θα πάθουν! Και τα δύο έχουν για κυρίαρχο στοιχείο όλης της συμπεριφοράς τους το σεξ. Αυτό είναι που τους φέρνει κοντά, με τρόπους που άλλοι άνθρωποι ούτε τολμάνε να σκεφτούν. Αυτό το ερωτικό παιχνίδι όμως, αποκτάει ένταση, κύρος και σκοπό! Γίνονται όχι απλά εραστές, όπως μπορεί να ξεκινήσουν, αλλά ερωτευμένοι, και μάλιστα πάρα πολύ βαθιά! Θα υπάρχουν πολλές εξελίξεις, και θα βρεθούν να δίνουν όρκους αιώνιας αγάπης μεταξύ τους, αυτά τα κανονικά άπιστα και παιχνιδιάρικα ζώδια!

Ζυγός και Παρθένος

Είναι ένα ζευγάρι που όταν βρεθεί, έτσι κι αλλιώς είναι τρομερά παθιασμένο. Ο Ζυγός παθαίνει κάτι πολύ συνταρακτικό με τον παρθένο. Είναι πραγματικά ανεξήγητο . Ασφαλώς και τους ενώνει και η Αφροδίτη και ο Ερμής, αλλά συνήθως, όταν γίνουν ζευγάρι, απογειώνεται όλο το σύμπαν και αλλάζει η ζωή τους τρομερά. Αλλά αυτή τη στιγμή ο ανάδρομος Ερμής, τους ενώνει ακόμα περισσότερο. Πέφτουν κυριολεκτικά ο ένας μέσα στον άλλον, όχι πάνω! Ο Παρθένος σοβαρεύει το ερωτικό παιχνίδι πολύ, και ίσως να υπάρξει και πολύ σοβαρή δέσμευση μεταξύ τους, και σύντομα.

Λέων και Καρκίνος

Ο Λέων λατρεύει τον καρκίνο, και προσπαθεί πάντα να τον κάνει να νιώσει όμορφα. Ο Καρκίνος είναι από τα λίγα ζώδια που με τη γλύκα του τιθασεύει τον αδάμαστο λέοντα. Αυτή την εποχή, με τις σχέσεις του Ήλιου και της Σελήνης, με την έκλειψη του Νοεμβρίου, που θα γίνει ακριβώς πάνω στην Νέα Σελήνη, το πάθος τους γίνεται άγριο, απαιτητικό και κυρίαρχο. Ο ένας βλέπει στον άλλον το μοναδικό νόημα της ζωής, δεν θέλουν να ξέρουν τίποτα έξω από την αγάπη τους, δεν θέλουν να βλέπουν άνθρωπο! Ο συνήθως κοινωνικός Λέων, βυθίζεται στον ερωτισμό του Καρκίνου, και δεν βλέπει φως του ήλιου!

Σκορπιός και Τοξότης

Και αγαπιούνται και λατρεύονται, και ίσως και να παντρεύονται! Ο Σκορπιός και ο Τοξότης, δύο πολύ απαιτητικά στον έρωτα ζώδια, αυτή την εποχή είναι πιο ερωτευμένα από ποτέ. Ακόμα, πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν ‘εκεί έξω» Σκορπιοί και Τοξότες που δεν έχουν γίνει ακόμα ζευγάρι. Θα γίνουν αυτόν τον Νοέμβριο, δεν γίνεται αλλιώς. και κυρίαρχο ρόλο, θα παίξει ο φοβερός μαγνητισμός που ασκεί στον Τοξότη ο Σκορπιός, ο οποίος το έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να κερδίσει την φλογερή και παθιασμένη αγάπη του Τοξότη!

Υδροχόος και Ιχθείς

Δύο ανάδρομοι πλανήτες, ο Ουρανός του υδροχόου και ο Ποσειδώνας του Ιχθύ, φέρνουν έναν από τους μεγαλύτερους και πιο μοιραίους έρωτες αυτού του χρόνου! Ο ιχθύς και ο υδροχόος βρίσκονται σε κατάσταση ερωτικού συναγερμού. Ο υδροχόος, μπορεί και να ήθελε λίγο μόνον να πάρει το άρωμα του Ιχθύ, την ερωτική του αύρα . Αλλά τελικά, έπαθε μεγάλο έρωτα, και πρόκειται να πάθει ακόμα μεγαλύτερο, που ούτε το περιμένει τι έχει να γίνει. Ο Ιχθύς, ήρεμος , απολαμβάνει τον εξωτικό Υδροχόο, και ξέρει, με απόλυτη βεβαιότητα, ότι αυτός ο έρωτας, θα είναι για πάντα!!!

www.takalyteraedw.blogspot.gr