17 Φεβ 2014

Απόκριες: Τι να ντύσετε το παιδάκι σας, ανάλογα με το ζώδιό του!

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Απόκριες: Τι να ντύσετε το παιδάκι σας, ανάλογα με το ζώδιό του!
ΚΡΙΟΣ 
kid apokria2014 SUPERHEROΟ πολεμιστής και η δυναμική ninja!
Το Κριαράκι σας, είναι από τη φύση του ένα παιδάκι δυναμικό που αψηφά τον κίνδυνο. Οπότε, τώρα που ήρθε η εποχή για τα αποκριάτικα πάρτι δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε γιατί η επιλογή σας είναι πολύ εύκολη. Ντύστε το αγοράκι σας με μια στολή πολεμιστή, ή μπάτμαν με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, και για και το κοριτσάκι επιλέξτε μια στολή αστυνομικίνας ή μιας δυναμικής ninja.


ΤΑΥΡΟΣ
kid apokria2014 chefΟ σεφ και η μπαλαρίνα!
Η αγάπη του μικρού Ταύρου για το φαγητό και η καλαίσθητη φύση του, μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση αυτή την εβδομάδα για τις αποκριάτικες στολές τους. Για το αγοράκι σας προτιμήστε μια στολή σεφ με ένα μεγάλο καπέλο στολισμένο με πλαστικά φρούτα και λαχανικά και το κοριτσάκι σας που είναι μια εκκολαπτόμενη καλλιτέχνης εντυπωσιάστε το με μια στολή μπαλαρίνας.


ΔΙΔΥΜΟΙ 
small kid apokria2014 priratinaΤαχυδακτυλουργός και πειρατίνα!
Το Διδυμάκι σας είναι ένα παιδάκι που ακόμα και τις αποκριές έχει ανάγκη από κάτι πρωτότυπο. Οτιδήποτε κλασσικό και συνηθισμένο το κάνει να σφυρίζει αδιάφορα. Η αμφίεση για το αγοράκι σας μπορεί να είναι μια στολή ταχυδακτυλουργού ώστε να τραβάει τον κόσμο γύρω του και για το κοριτσάκι σας προτιμήστε μια πολύχρωμη στολή πειρατή συνοδευόμενη από ένα λούτρινο παπαγάλο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
kid apokria2014 chinaΟ κινέζος και το κουνελάκι!!
Ο μικρός Καρκίνος έχει ανάγκη από ένα μικρό σπρώξιμο, για να βγάλει από μέσα του το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του. Μια καλή ιδέα είναι οι στολές που είναι εμπνευσμένες από την κουλτούρα άλλων χωρών. Για το αγοράκι σας επιλέξτε μια στολή κινέζου και ζωγραφίστε στο προσωπάκι του ένα μουστάκι, ενώ για το κοριτσάκι σας προτιμήστε μια στολή κουνελάκι με φουντωτή λευκή ουρίτσα.


ΛΕΩΝ
kid apokria2014 kingsΟ ροκ σταρ και η πριγκίπισσα!
Το Λιονταράκι σας αγαπάει πολύ την περίοδο της αποκριάς, γιατί του δίνεται η ευκαιρία να μεταμφιεστεί και να κλέψει στην κυριολεξία την παράσταση. Τι το καλύτερο λοιπόν για το αγοράκι σας από μια στολή που να αναπαριστά ένα λαμπερό ροκ σταρ, και για το κοριτσάκι σας μια στολή πριγκίπισσας, με ένα μακρύ λευκό ή χρυσαφί φόρεμα και ένα στέμμα στα μαλλάκια, για να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
small kid apokria2014 catΟ πιγκουΐνος και η γατούλα!
Το μικρούλι σας όπως πολύ καλά γνωρίζετε τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Με γνώμονα αυτή την αδυναμία μπορείτε να εμπνευστείτε μια αποκριάτικη στολή που θα το κάνει να ταυτιστεί με ένα ζωάκι. Για το αγοράκι σας μπορείτε να επιλέξτε μια στολή πιγκουΐνου. Από την άλλη το κοριτσάκι σας θα ενθουσιαστεί με μια στολή γατούλας με μακριά ουρά και ροζ μυτούλα και τα μουστάκια που θα ζωγραφίσετε στο προσωπάκι της.


ΖΥΓΟΣ
kid apokria2014 zografosΟ ζωγράφος και ο κύκνος!
Η φιλάρεσκη Ζυγαρίτσα σας είναι από τα παιδάκια που χρειάζεται πολύ χρόνο για να καταλήξει στο είδος της στολής που θα την εντυπωσιάσει. Σίγουρα όμως πρέπει να είναι καλόγουστη και φινετσάτη. Για το αγοράκι σας επιλέξτε μια στολή ζωγράφου και προσοχή μην ξεχάσετε τις μπογιές και τα πινέλα του. Για το κοριτσάκι σας επιλέξτε με τα μάτια κλειστά μια στολή κύκνου και πιάστε τα μαλλάκια της ψηλά για να φανεί η εκφραστική φατσούλα της.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
small kid apokria2014 magisaΤο βαμπιράκι και η μαγισσούλα!
Η επιλογή της στολής του μικρού Σκορπιού δεν είναι μια απλή υπόθεση. Το σίγουρο είναι ό,τι θα πρέπει να αναδεικνύει την αινιγματική του προσωπικότητα. Για το αγοράκι σας επιλέξτε μια ασπρόμαυρη στολή σκελετού ή ένα τρομακτικό βαμπιράκι. Μια μακριά σκούπα, ένα μαύρο φορεματάκι και ένα μυτερό καπέλο θα ολοκληρώσουν τη στολή της μικρής σας μαγισσούλας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο χίπις και το χανουμάκι!
kid apokria2014 xanoumakiΒασικό συστατικό για την αποκριάτικη στολή του μικρού σας Τοξότη είναι να είναι άνετη και πρακτική ώστε να μπορεί να τρέχει από εδώ και από εκεί με την ησυχία του. Μια πολύχρωμη στολή χίπι και μια περούκα με μακριά μαλλιά, θα ήταν ιδανική για το αγοράκι σας. Το κοριτσάκι σας από την άλλη μπορείτε να το ντύσετε χανουμάκι, μια αέρινη στολή και ένα μαντήλι με πολλά φλουριά που θα κάνουν θόρυβο σε κάθε κίνηση της.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
kid apokria2014 kleopatraΚαίσαρας και Κλεοπάτρα!
Ο μικρός Αιγόκερως δεν τρελαίνεται για τις αποκριές αν όμως αποφασίσει να μπει στο παιχνίδι το πιο πιθανόν είναι να επιλέξει ένα ιστορικό πρόσωπο. Τι θα λέγατε να ντυθεί το αγοράκι σας Καίσαρας ή Μέγας Αλέξανδρος; Όσο για το κοριτσάκι σας κάλλιστα μπορεί να εντυπωσιαστεί από μια φιγούρα από την αρχαία Αίγυπτο, όπως ήταν η μαγευτική βασίλισσα Κλεοπάτρα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
kid apokria2014 spaceΣτολές από το διάστημα!
Για να ικανοποιήσετε το ιδιόμορφο Υδροχοάκι σας θα πρέπει να σκαρφιστείτε κάτι πέρα από τα γήινα και τα καθιερωμένα. Η στολή για αγόρια και κορίτσια μπορεί να έχουν στοιχεία από το διάστημα, όπως π.χ ένας ήρωας από το Star Wars με το πολύχρωμο φωτόσπαθο του, ή ένα εξωγήινος από το Avatar. Μια άλλη εναλλακτική είναι να το ντύσετε τρελό επιστήμονα ή επαναστάτη.


ΙΧΘΥΕΣ
kid apokria2014 dinoΟ δεινόσαυρος και η σπανιόλα!
Οι μεταμφιέσεις για το ονειροπόλο Ψαράκι σας είναι ό,τι το καλύτερο για να ζήσει το παραμύθι του. Οι αποκριές όμως είναι μια καλή ευκαιρία και για εσάς για να επιστρατεύσετε τη φαντασία σας και να επιλέξτε ιδιαίτερες στολές για τους μικρούς σας μπόμπιρες. Προτιμήστε μια στολή δεινόσαυρου για να απογειώσετε τη φαντασία του μικρού σας και μια στολή σπανιόλας για να δείξει το κοριτσάκι σας τις χορευτικές του ικανότητες.


www.gossip-tv.gr