23 Ιαν 2014

Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Η Μπράντλεϊ Κούπερ και η σύντροφός του, ΣούκιΑς δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Κάνιε Γουέστ
Στο Παρίσι βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Κάνιε Γουέστ με αφορμή την Εβδομάδα Αντρικής Μόδας που ξεκίνησε στη γαλλική πρωτεύουσα. Ο διάσημος ράπερ κάθισε στην πρώτη σειρά του σόου του οίκου Givenchy, ενώ η σύντροφός του παρέμεινε αρχικά στην Αμερική.

Κιμ Καρντάσιαν
Λίγες ημέρες μετά, και η Κιμ Καρντάσιαν ταξίδεψε στη Γαλλία για να συναντήσει τον σύντροφό της. Μάλιστα, οι δυο τους άρχισαν ήδη τις προετοιμασίες για τον γάμο τους, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι μία από τις σκέψεις τους είναι το μυστήριο να γίνει στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών.


Κέιτ Άπτον
Στo Swimsuit Party με αφορμή την 50η επέτειο του περιοδικού Sports Illustrated βρέθηκε η Κέιτ Άπτον. Το διάσημο μοντέλο που έχει φιλοξενηθεί αρκετές φορές στις σελίδες του διάσημου περιοδικού διέσχισε το κόκκινο χαλί μέσα σε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα Antonio Berardi. Ανάμεσα στις διάσημες καλεσμένες που επίσης βρέθηκαν στο πάρτι, ήταν η Χάιντι Κλουμ και η Τάιρα Μπανκς. 


Μπιγιονσέ 
Με την κόρη της, Μπλου Άιβι, στην αγκαλιά της αποχώρησε από ένα επαγγελματικό μίτινγκ στην Νέα Υόρκη ηΜπιγιονσέ. Η 32χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στην πόλη με αφορμή την περιοδεία του Jay Z.


Ρις Γουίδερσπουν και Ναόμι Γουότς 
Λίγο μετά την κοινή τους προπόνηση εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Ρις Γουίδερσπουν και την Ναόμι Γουότς. Οι δυο ηθοποιοί μοιράστηκαν ένα μάθημα γιόγκα ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν μαζί έναν χυμό κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους στο σπίτι. 


Ναόμι Γουότς 
Αργότερα, η 45χρονη ηθοποιός βγήκε μόνη της για να κάνει τα ψώνια της ημέρας σε ένα σούπερ μάρκετ στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια.


Ρις Γουίδερσπουν
Aπό την άλλη, η Ρις Γουίδερσπουν ξόδεψε τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας μια βόλτα με τον γιο της, Tενεσί.


Ντρου Μπάριμορ
Το νέο της βιβλίο παρουσίασε η εγκυμονούσα Ντρου Μπάριμορ με τίτλο «Find It In Everything». Η 38χρονη ηθοποιός βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο «Barnes & Noble» του Λος Άντζελες όπου συνομίλησε με τους θαυμαστές της, έδωσε αυτόγραφα και πόζαρε με το βιβλίο της. 


Οι δίδυμες κόρες της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στους δρόμους της Νέας Υόρκης εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τις αξιολάτρευτες κόρες της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Μάριον και Τάμπιθα. 


Σαρλίζ Θέρον
Στους δρόμους τους Λος Άντζελες εθεάθη και η Σαρλίζ Θέρον, που δεν χάνει ποτέ το στιλ της -ακόμα και στις casual εμφανίσεις της.


Χίλαρι Νταφ 
Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Μάικλ Κόμρι, η Χίλαρι Νταφ έμοιαζε χαλαρή και ευδιάθετη όταν την εντόπισαν οι παπαράτσι - για άλλη μια φορά η ηθοποιός ήταν μαζί με τον γιο της, Λούκας. 


Τέιλορ Σουίφτ
Σε σούπερ μάρκετ του Μπέβερλι Χιλς έκανε τα ψώνια της η Τέιλορ Σουίφτ. Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η διάσημη τραγουδίστρια της country μουσικής συγκέντρωσε τα περισσότερα έσοδα από κάθε άλλο καλλιτέχνη μετά την περιοδεία της με τίτλο Red Tour, η οποία διεξήχθη το 2013. 


Μπραντ Πιτ


Χάιντι Κλουμ
Στο πάρκο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Χάιντι Κλουμ και την κόρη της, Λένι, με την 40χρονη παρουσιάστρια να χαλαρώνει στο πλευρό των παιδιών της αφιερώνοντάς τους λίγο από τον ελεύθερο χρόνο της.


Μπράντεϊ Κούπερ και Σούκι Γουότερχαουζ
Όλο και πληθαίνουν οι δημόσιες εμφανίσεις του Μπράντλεϊ Κούπερ και της νέας του συντρόφου, Σούκι Γουότερχαουζ,που δείχνουν πραγματικά ερωτευμένοι. Οι δυο τους βρέθηκαν στη συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και δεν δίστασαν να ανταλλάξουν τρυφερά φιλιά, παρά τα αδιάκριτα βλέμματα και φωτογραφικά φλας.