23 Ιαν 2014

Beauty tips: 10+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις με λίγη βαζελίνη


Beauty tips: 10+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις με λίγη βαζελίνη
Η ομορφιά θέλει θυσίες αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο που θέλει είναι λίγη βαζελίνη. Δες τι μπορείς να κάνεις με λίγο από αυτό το “θαυματουργό” υλικό.

1. Βάλε βαζελίνη στα πόδια σου, κάλυψέ τα με κάλτσες και άφησέ την για όλο το βράδυ να δράσει. Το πρωί θα έχεις απίστευτα απαλά πόδια.

2. Για να ενυδατώσεις τους αγκώνες σου που μερικές φορές είναι πολύ σκληροί άπλωσε λίγη βαζελίνη και θα τους απαλύνεις αμέσως.

3. Για να διαρκέσει περισσότερο το άρωμά σου, βάλε λίγη βαζελίνη στους καρπούς σου και ρίξε από πάνω λίγο από το άρωμά σου.

4. Τους χειμερινούς μήνες μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη βαζελίνη για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου καθώς είναι από τα προϊόντα που δεν κλείνουν τους πόρους.

5. Αν δεν έχεις κάποιο ειδικό λαδάκι για να κάνεις μασάζ στον αγαπημένο σου τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγη βαζελίνη για να το κάνεις.

6. Μπορείς να αφαιρέσεις το makeup σου με λίγη βαζελίνη αν δεν έχεις κάποιο προϊόν ντεμακιγιάζ.

7. Μετά το ξύρισμα λίγη βαζελίνη θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου και θα την κάνει πιο απαλή.

8. Αν έχεις καιρό να φορέσεις σκουλαρίκια και νιώθεις πως οι τρύπες στα αφτιά σου έχουν αρχίσει να κλείνουν βάλε λίγη βαζελίνη στο σκουλαρίκι σου και θα μπει πολύ εύκολα.

9. Αν έχει κολλήσει ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό σου και δε βγαίνει με τίποτα χρησιμοποίησε βαζελίνη και θα βγει στο λεπτό.

10. Για πιο υγιείς άκρες στα μαλλιά σου βάλε λίγη βαζελίνη και θα δείχνουν πολύ καλυτερα.

11. Για να απολεπίσεις τα χείλη σου βάλε λίγη βαζελίνη και τρίψε απαλά τα χείλη σου με την οδοντόβουρτσά σου. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.



http://www.faysbook.gr