23 Ιαν 2014

Ύπνος και Παιχνίδι - 25 εκπληκτικές Ιδέες Σχεδιασμού Σοφίτας για παιδιά


Ο όρος σοφίτα μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές σημασίες, αλλά τώρα εμείς εδώ ενδιαφερόμαστε για αυτό που το περιγράφει ως ένα μεγάλο προσαρμόσιμο ανοιχτό χώρο. Υπάρχουν πολλές έξυπνοι και δημιουργικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να οργανώσετε και να διακοσμήσετε μια σοφίτα. Σήμερα θα συζητήσουμε για το πώς μπορείτε να σχεδιάσετε ένα τέτοιο χώρο, έτσι ώστε τα παιδιά μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και να το απολαύσουν.

Ας πούμε ότι ζείτε σε ένα σπίτι ή σε ένα διαμέρισμα με ψηλά ταβάνια. Αυτό σας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία για να καταλήξετε με πολλές εκπληκτικές σχεδιαστικές ιδέες για το δωμάτιο των παιδιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουκέτες αν είναι ένας κοινόχρηστος χώρος, έτσι ώστε να εξοικονομήσετε χώρο δαπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παιχνιδιού ή, αν δεν είναι ένας κοινόχρηστος χώρος, μπορείτε να επιλέξετε ένα κρεμαστό βρεφικό κρεβάτι για τον ίδιο λόγο.
Υπάρχει επίσης η επιλογή της δημιουργίας ενός ανώτερου επίπεδου μέσα στο δωμάτιο, ένα είδος χώρου παιχνιδιού για τα παιδιά. Η όλη ιδέα του τι προσπαθούμε να πούμε είναι ότι θα πρέπει να επωφεληθούμε όλου του διαθέσιμου χώρου. Έτσι σκεφτείτε έξυπνα και μην χάνετε χώρο. 


Images via: homedit.com