29 Νοε 2013

Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις (2)Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις
Αγκαλιασμέμοι και φανερά ερωτευμένοι, η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ απολαμβάνουν τη χαλαρή τους βόλτα στο Χόλιγουντ, έπειτα από ένα ρομαντικό δείπνο που μοιράστηκαν στο εστιατόριο Carlitos Gardel. 


Τέιλορ Σουίφτ 
Την καθημερινή της προπόνηση έκανε στους λόφους του Λος Άντζελες η Τέιλορ Σουίφτ.


Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ
Έξω από το διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκονται αυτές τις ημέρες, εντόπισαν οι παπαράτσι την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ


Μιράντα Κερ
Στους δρόμους της Νέας Υόρκης εντόπισε ο φωτογραφικός φακός και την Μιράντα Κερ. Πρόσφατα η ίδια ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει και το δεύτερο βιβλίο με την υπογραφή της με τίτλο «Empower Yoorself».


Μισέλ Ουίλιαμς
Με πολλά λουλούδια στα χέρια εθεάθη η Μισέλ Ουίλιαμς, αφού έκανε τα ψώνια της στα μαγαζιά της Νέας Υόρκης. 


Ριάνα
Τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον πρώην σύντροφό της, Ντρέικ, αναζωπύρωσε η πρόσφατη εμφάνιση της Ριάνα σε γνωστό κλαμπ του Χόλιγουντ, όπου θα πραγματοποιούνταν το after party της live εμφάνισης του ράπερ. Σύμφωνα με τις φήμες το πρώην ζευγάρι έφτασε εκεί σχεδόν ταυτόχρονα ενώ διασκέδασε μαζί μέχρι τα ξημερώματα. 


Σάρα Τζέσικα Πάρκερ 
Έχοντας εξοπλιστεί κατάλληλα για το έντονο κρύο, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και οι κόρες της, Μάριον και Τάμπιθα, επιστρέφουν μαζί από το σχολείο. 


Τζένιφερ Γκάρνερ
Μερικές ξέγνοιαστες στιγμές απόλαυσε η Τζένιφερ Γκάρνερ παρέα με τα παιδιά της σε ένα πάρκο στην Καλιφόρνια.


Μπεν Άφλεκ 
Το ίδιο έκανε όμως άλλη στιγμή και ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος βρήκε λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τον νέο του ρόλο ως Μπάτμαν, και έπαιξε με τις κόρες του, Σεραφίνα και Βάιολετ, σε πάρκο του Pacific Palisades της Καλιφόρνια. 


Ρις Γουίδερσπουν 
Ένα οικογενειακό δείπνο στο εστιατόριο Country Mart του Μπρέντγουντ στην Καλιφόρνια απόλαυσε η Ρις Γουίδερσπουνμε τον σύζυγό της, Τζιμ Τοθ, αλλά και τον μόλις ενός έτους γιο τους, Τενεσί. 


Τζέιμι Κινγκ
Απαλλαγμένη από τα κιλά της εγκυμοσύνης μόλις ένα μήνα μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, η Τζέιμι Κινγκ έκανε μια χαλαρή βόλτα στο Μπέβερλι Χιλς.


Σάντρα Μπούλοκ
Τη γιορτή των Ευχαριστιών γιόρτασαν μια ημέρα νωρίτερα η Σάντρα Μπούλοκ και ο γιος της, Λούις. Οι δυο τους πήγαν σε ένα παιδικό πάρτι στο Λος Άντζελες, όπου η διάσημη ηθοποιός εθεάθη σε τρυφερές στιγμές με τον γιο της.  


 Lady Gaga
Μια ακόμα εκκεντρική αλλά και προκλητική εμφάνιση πρόσθεσε στο βιογραφικό της η Lady Gaga, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα με στρας κατά την έξοδό της από το Chateau Marmont στο West Hollywood.