9 Οκτ 2012

GET INSPIRED: Πορτοκαλί Τσάντα!


Πορτοκαλί = ενδιάμεσο χρώμα (κίτρινο και κόκκινο = πορτοκαλί)
Εμπνέει απελευθερώνει ισορροπεί!
Το χρώμα της πολυτέλειας, το χρώμα που συνδέεται με το ιερό τσάκρα
χαρά (σεξουαλικότητα και αναπαραγωγή), το χρώμα της ανεξαρτησίας, της εμπιστοσύνης, το χρώμα που διεγείρει την δημιουργικότητα την διασκέδαση την ενεργητικότητα! Το χρώμα σας!

Για να δώσετε μια πινελιά χρώματος αλλά και στυλ στην εμφάνιση σας κρατήστε κι εσείς μια πορτοκαλί τσάντα! Δέρμα, ύφασμα δεν έχει σημασία, σημασία έχει το σχέδιο! Προτιμήστε μια σε κλασσική γραμμή και όχι σπορ!


Το πορτοκαλί πηγαίνει με πολλά χρώματα αλλά για μια κομψή εμφάνιση θα σας πρότεινα να ακολουθήσετε ήσυχους τόνους στο υπόλοιπο outfit!


Βέβαια μπορεί να συνδυαστεί πολύ ωραία και με ένα παντελόνι ή ένα ζευγάρι παπούτσια σε πιο έντονο χρώμα αλλά θέλει προσοχή για να μην φανεί υπερβολικό! Ένα πράσινο ή και ένα μπλε παντελόνι είναι safe επιλογή όπως και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε κίτρινο χρώμα! Αλλά τα ρούχα που πιάνουν μεγάλο όγκο όπως παλτό ή καπαρντίνες κρατήστε τα σε γήινες αποχρώσεις!


Το πορτοκαλί πηγαίνει σε ξανθιές, καστανές και μελαχρινές! Στις κοκκινομάλλες ίσως όχι τόσο αλλά και πάλι όταν μιλάμε για στυλ και αισθητική τίποτα δεν είναι εκτός! Τα πάντα εξάλλου είναι ο σωστός συνδυασμός! Αυτό απογειώνει και καταστρέφει το outfit!




Πειραματιστείτε λοιπόν, συνδυάζοντας την πορτοκαλί τσάντα με πιο έντονα χρώματα ή μείνετε στα γήινα (μπεζ λευκό καφέ) που ταιριάζουν τόσο πολύ με το πορτοκαλί!


Extra tip: Tο πορτοκαλί δείχνει πολύ ωραίο με το χρυσό! So, συνδυάστε το με ρούχα που έχουν χρυσές λεπτομέρειες ή με χρυσά αξεσουάρ -βραχιόλια, κολιέ ή δαχτυλίδια-!