24 Νοε 2011

Zώδια Της Ημέρας!!





Σήμερα θα καταλάβετε ότι οι σκληροί κόποι και οι θυσίες που έχετε κάνει μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι καθώς η επιτυχία είναι στο δρόμο σας. Τα γεγονότα της ζωής σας θα τονώσουν το ηθικό σας και την ψυχολογία σας. Θα έχετε έντονη επιθυμία για διασκέδαση κι αυτό θα σας κάνει να παραμελήσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις Είναι προτιμότερο να μην επιχειρήσετε να πείσετε τώρα κάποια άτομα ούτε και να προβάλετε τις δικές σας απόψεις.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Μην έχετε παράλογες απαιτήσεις γιατί η στάση σας αυτή θα φέρει προβλήματα. Βάλτε κάποιο πρόγραμμα και θα πετύχετε τους στόχους σας. Μην αφήνετε τους δικούς σας ανθρώπους να ανακατεύονται στην ζωή σας και κινηθείτε με σύνεση και διπλωματία για να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που έχετε θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα σας με τον καλύτερο τρόπο. Ξεκαθαρίστε τι ακριβώς ζητάτε από τον σύντροφο σας και αφήστε στην άκρη τα παράπονα.


Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στα αισθηματικά σας και μην αναλώνεστε τόσο πολύ με άλλες υποχρεώσεις. Τώρα θα αισθάνεστε πολύ έντονα για το πρόσωπο που αγαπάτε και θα προσπαθείτε να βρίσκεστε με κάθε τρόπο μαζί. Ένα δυσάρεστο γεγονός θα σας δημιουργήσει θλίψη αλλά θα είναι περαστικό. Μεγάλες αλλαγές θα υποστούν οι σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Τώρα θα αισθάνεστε ότι κάποιοι δεν μπορούν να σας καταλάβουν και δεν σας συμπαραστέκονται.


Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στα αισθηματικά σας και μην αναλώνεστε τόσο πολύ με άλλες υποχρεώσεις. Τώρα θα αισθάνεστε πολύ έντονα για το πρόσωπο που αγαπάτε και θα προσπαθείτε να βρίσκεστε με κάθε τρόπο μαζί. Ένα δυσάρεστο γεγονός θα σας δημιουργήσει θλίψη αλλά θα είναι περαστικό. Μεγάλες αλλαγές θα υποστούν οι σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Τώρα θα αισθάνεστε ότι κάποιοι δεν μπορούν να σας καταλάβουν και δεν σας συμπαραστέκονται.

Μην αφήσετε κάποια άτομα να σας κρατούν στάσιμους και δείξτε δυναμισμό. Πιστέψτε στον εαυτό σας, έχετε θάρρος και θα πετύχετε. Κάποια προσωρινά μικροπροβλήματα δεν μπορούν να ανακόψουν την πορεία της επιτυχίας σας. Η δουλειά σας θα σας απορροφά περισσότερο απ’ ότι συνήθως με αποτέλεσμα να μην ασχολείστε τόσο με τις δικές σας ανάγκες. Αυτή την εποχή θα ανοίξουν νέοι δρόμοι για σας και για τις φιλοδοξίες σας.

Ευνοϊκή χρονική περίοδος είναι αυτή για σας καθώς θα έχετε αναγνώριση στην δουλειά σας. Μην αντιδράτε σπασμωδικά σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σας δυσκολέψουν. Θα υπάρξει σταθεροποίηση των οικονομικών σας μαζί με μια αναδιοργάνωση της εργασίας σας. Μπορείτε να συνεργαστείτε και να πετύχετε νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Ενδέχεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας.


Κάποια άτομα στην δουλειά σας θα σας βοηθήσουν στο να ξεκινήσετε κάποιους καινούργιους στόχους με επιτυχία. Τώρα θα έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και μετά να δουλέψετε. Κάποια άτομα που δεν το περιμένετε θα σας στηρίξουν πολύ. Τώρα θα κάνετε σχέδια για το πώς θα προωθήσετε την καριέρα σας. Αποφύγετε να είστε κτητικοί και να έχετε ζήλια και καχυποψία. Πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στα έξοδα που κάνετε γιατί έχετε αρκετές υποχρεώσεις.

Αισθάνεστε έντονα ότι τώρα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους βρίσκονται σε μια κατάσταση συνεχούς κρίσης και αυτό σας στενοχωρεί πολύ και δεν ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε την κατάσταση. Κρυμμένα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια τώρα και θα σας πιέσουν να τα αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να βαδίζετε επάνω σε πράγματα που τα γνωρίζετε πολύ καλά για να έχετε επιτυχία.

Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να θέσετε νέα σχέδια για το μέλλον. Τα οικονομικά σας θα περάσουν κάποιες διακυμάνσεις. Θα αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία στο να αποφασίσετε αυτές τις ημέρες για κάποια πράγματα που σας αγχώνουν εδώ και καιρό. Αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και με τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που έχετε, θα πετύχετε τους στόχους σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Φροντίστε στα οικονομικά σας να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή και μην κάνετε υπερβολικές σπατάλες. Σχέδια που θα κάνετε θα σας ανεβάσουν πάρα πολύ ψυχολογικά. Τώρα θα είστε κάπως απότομοι και θα νιώσετε αργότερα άσχημα γι’ αυτό. Το άγχος σας από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας θα σας κάνει να δράτε παρορμητικά. Τα να βρίσκετε συνεχώς προφάσεις για να αποφύγετε κάποιες υποχρεώσεις σας δεν θα σας βγει σε καλό.

Αρχίζετε σιγά-σιγά και βάζετε πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στα επαγγελματικά σας. Μερικές φορές μπορεί να υπάρχει κάποια προσωρινή καθυστέρηση στα σχέδια σας, αλλά μην εκνευριστείτε γιατί θα κάνετε λάθος κινήσεις. Η καριέρα σας φαίνεται πως θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα τώρα που εμφανίζονται οι κατάλληλες προοπτικές για να βελτιώσετε την θέση σας. Κάποιες καταστάσεις στο σπίτι σας θα σας πιέσουν να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Αυτή δεν είναι μια τόσο καλή εποχή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σας θα έχουν κάποια άνοδο αλλά η σταθερότητα τους θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τις σπατάλες που κάνετε. Μια καινούργια αισθηματική σχέση είναι πολύ πιθανή τώρα. Θα κληθείτε να αφήσετε οτιδήποτε παλιό πίσω σας και να ξεκινήσετε νέα δεδομένα στην ζωή σας. Να είστε προσεκτικοί σε σημαντικές συμφωνίες που θέλετε να κλείσετε.
http://www.e-zwdia.gr/