24 Νοε 2011

Φράνκο Αλφόνσο: Η υποκριτική, το τραγούδι και τα ναρκωτικά

Συνελήφθη για δεύτερη φορά

Σαν βόμβα μεγατόνων έσκασε η είδηση πως ο 46 χρόνος ηθοποιός και τραγουδιστής Φράνκο Αλφόνσο συνελήφθη και πάλι για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Λίγους μήνες μετά την περιπέτεια που είχε στην Καραϊβική όπου και είχαν βρεθεί στις αποσκευές του δύο κιλά καθαρής κοκαΐνης ο ηθοποιός για ακόμα μια φορά αναμένετε να αντιμετωπίσει βαριές κατηγορίες. Ο ηθοποιός συνελήφθη σήμερα το πρωί στην περιοχή του Γαλατσίου, όπου και διαμένει, έχοντας στην κατοχή του 250 κιλά χασίς.

Ο Φράνκο Αλφόνσο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή τους σε πολλές γνωστές ελληνικές ταινίες, κυρίως της δεκαετίας του ογδόντα αλλά και για την σχέση που διατηρούσε στο παρελθόν με την Ανίτα Πάνια.

Ωστόσο αυτές του οι συμμετοχές δεν στάθηκαν αρκετές ώστε να του εξασφαλίσουν την ανάλογη επαγγελματική συνέχεια στα σήριαλ που ξεκινούσαν να προβάλουν τότε τα πρώτα ιδιωτικά κανάλια στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα.

Παρά το γεγονός πως συνδέεται με συγγένεια με τον γνωστό σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη- είναι αδερφός της μητέρας του Αλίκης- οι πόρτες παρέμειναν κλειστές για τον ίδιο και η καριέρα στο χώρο της υποκριτικής ένα όνειρο απατηλό.

Τότε αποφασίζει να ασχοληθεί με τη μουσική και συγκεκριμένα με το τραγούδι. Όμως και αυτή του η επαγγελματική κίνηση δεν θα έχει το αποτέλεσμα που ο ίδιος επιθυμεί με τα σχέδια για καριέρα στην showbiz να απομακρύνονται όλο και πιο πολύ. Τώρα ο ίδιος καλείται να ερμηνεύσει τον χειρότερο ρόλο της καριέρας του.

http://www.protothema.gr/