28 Οκτ 2011

Οι άντρες που δεν θα σε κάνουν ευτυχισμένη

Αρχικά, δεν θα καταλάβεις τι κρύβουν. Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις ανδρών που το μεγάλο τους ελάττωμα είναι καλά κρυμμένο και πρέπει να το βιώσεις στο πετσί σου για να τρέξεις με ελαφρά πηδηματάκια! Όταν το νιώσεις όμως, θα καταλάβεις πως αυτός ο άντρας που έμοιαζε ιδανικός, είναι τελικά εκείνος που θα σε κάνει δυστυχισμένη.


1. Ο τύπος που σιχαίνεται τη δουλειά του:
Το να μισείς πραγματικά τη δουλειά σου- το μέρος που περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας, μπορεί πραγματικά να καταστρέψει τη ζωή σου. Φαντάσου λοιπόν να έχεις στο πλευρό σου έναν άντρα που όταν είναι στη δουλειά γκρινιάζει, όταν επιστρέφει από τη δουλειά γκρινιάζει (για τη δουλειά) και πριν κοιμηθεί σκέφτεται πως θα πάει στη δουλειά (και πάλι γκρινιάζει). Πόση μιζέρια νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις κι εσύ η καψερή;
Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα εφόσον εσύ κάνεις κάτι που πολύ σου αρέσει αλλά δεν μπορείς ούτε να το μοιραστείς με αυτόν τον άντρα που έχεις στο πλευρό σου και δεν του έχει περάσει καν η ιδέα πως κάποιοι από εμάς πραγματικά λατρεύουμε αυτό που κάνουμε! Άσε που όσο εκείνος μένει στη δυστυχία και στη μιζέρια, πρέπει να βιώνεις κι εσύ την ίδια κατάσταση, θες δεν θες. Ειδικά, αν η σχέση έχει έτσι κι αλλιώς προβλήματα, το κερασάκι στην τούρτα (η γκρίνια για τη δουλειά του, κατάσταση για την οποία βέβαια δεν κάνει τίποτα για να την αλλάξει) θα σε χορτάσει πριν την ώρα σου!

2. Ο τύπος που έχει εμμονή με τη μαμά του:
Είτε έχεις την ατυχία να πέσεις στον άντρα μαμάκια που λατρεύει τη μαμά του, την συμβουλεύεται για όλα και περιμένει εσύ να την φτάσεις, είτε σου έλαχε ο άντρας που μισεί τη μαμά του, παραπονιέται για ό,τι κάνει εκείνη, το μόνο σίγουρο είναι ένα: δεν υπάρχει αρκετός χώρος σε μια σχέση με εκείνον, εσένα και την αόρατη μεγάλη σκιά της μαμάς του...

3. Ο τύπος που θέλει να τον θαυμάζεις:
Δεν του φτάνει να του λες πόσο έξυπνος είναι, πόσο χιούμορ διαθέτει, πόσο κούκλος είναι, πόσο καλές επιλογές κάνει παντού (ακόμα και στο ό,τι επέλεξε εσένα στο πλευρό του) αλλά θέλει να το ακούει από όλους διαρκώς. Αυτό το διαρκώς μπορεί να σε εξοντώσει. Δεν υπάρχει στιγμή που θα νιώσεις πως είσαι αρκετή γα εκείνον,

4. Ο τύπος που θέλει να παίζει τον ήρωά σου:
Τούτο το αγόρι, πιστεύει πως πρέπει να σε προσέχει για να σε έχει. Η προσοχή του βέβαια, ξεπερνά τον Κόστνερ σωματοφύλακα της Γουίτνεϊ Χιούστον. Φυσικά, το ιδίωμα τούτο δεν το απόκτησε ο άντρας αυτός μαζί σου. Όλες του τις πρώην σχέσεις τις 'έπνιξε' αυτός ο ηρωισμός του. Κι ενώ στην αρχή θα αισθάνεσαι μια μικρή ευτυχία που το αγόρι τούτο σκέφτεται που είσαι για να έρθει να σε πάρει, προτιμά να μπαίνει στα μαθήματα του πανεπιστημίου μαζί σου για να σου κάνει παρέα, το πολύ το Κύριε Ελέησον στο τέλος θα το βαρεθείς. Άλλο να είμαστε μαζί, άλλο να είμαστε σιαμαίοι .
Ειδικά στο σημείο που ο σούπερ ήρωας, θα αναλαμβάνει να αποφασίζει τα πάντα για εσένα και το καλό σου, βρες λαγούμι να κρυφτείς. Ούτε ένα καλσόν δεν θα μπορείς να αγοράσεις χωρίς να τον συμβουλευτείς.

5. Ο τύπος που δεν μπορεί να πιστέψει ότι σε έριξε!
Πώς να μην σε σκλαβώσει με τα λόγια του το αγόρι τούτο που σου λέει και σου ξαναλέει πως ακόμα του φαίνεται απίστευτο που μια γυναίκα σαν κι εσένα γύρισε να τον κοιτάξει. Πόσο χαρούμενη να σε κάνει όμως ο άντρας αυτός που έχει τόσο λίγη, μα τόσο λίγη αυτοεκτίμηση. Πόσο να παθιαστείς με τον άντρα αυτό που σε κάθε λάθος που θα κάνει, ξεκινά το μοιρολόγι ότι είναι ένας άχρηστος, ότι δεν σου αξίζει. Ε, λέγε λέγε, θα σε πείσει και θα σαλπάρεις για κάποιον που θα πιστεύει λίγο παραπάνω στον εαυτό του. Γιατί πως να είσαι ευτυχισμένη στο πλευρό κάποιου, που δεν μπορεί να πιστέψει πως θα ευτυχίσει ο ίδιος ποτέ.

Κατερίνα Πατούλια @kpatoulia

http://www.womenonly.gr