28 Οκτ 2011

Στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1

Από τη Μαρία Τσατσαρή


5 εμφανίσεις που εντυπωσίασαν τη Stylista

Χθες βράδυ έγινε η παρουσίαση προγράμματος του ANT1 και πολλές ήταν οι celebrities που έδωσαν το παρών. Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού γέμισε με λαμπερές παρουσίες και φρέσκα πρόσωπα και η Stylista σου παρουσιάζει για ακόμη μια φορά τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς. Ιδού λοιπόν:

Τζένη Μπαλατσινού

Πάντα chic και εντυπωσιακή, η Τζένη Μπαλατσινού προτιμά λιτές γραμμές στα ρούχα της και διαχρονικά κομμάτια. Αυτή τη φορά φόρεσε εφαρμοστό φόρεμα BCBG Max Azria σε φούξια χρώμα, μαύρες, classy, μυτερές γόβες D&G και ladylike τσάντα Chanel με αλυσίδα στο λουράκι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Tο ανδρόγυνο με το girlie ύφος συνδύασε σωστά η Σταματίνα. Επέλεξε ψηλόμεση παντελόνα και floral τοπ, όλα Dolce & Gabbana και ολοκλήρωσε το look με nude γόβες του ιταλικού οίκου Miu Miu αλλά και funky αξεσουάρ (κίτρινο κολιέ και μωβ clutch).

Σίσσυ Χρηστίδου

Την ασφαλή οδό επέλεξε η Σίσσυ Χρηστίδου φορώντας μικρό, μαύρο φόρεμα. Το συνδύασε με γόβες σε γκρι-ασημί απόχρωση της Jessica Simpson και ασορτί clutch.  Τόνισε την επιδερμίδα της με neutral μακιγιάζ και κραγιόν σε ροδακινί χρώμα.

Έλενα Παπαρίζου

Ροκ και εναλλακτική η Έλενα. Προτίμησε μία εμφάνιση σε glam-rock στυλ για τη βραδιά με JITROIS leather leggings, μαύρο τοπ YSL, vintage leather jacket, clutch με παγιέτες και μαύρες γόβες με ασημί τρουκς του Christian Louboutin.

Νάντια Μπουλέ

Στα ασπρόμαυρα ντυμένη η παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ. Ένας ασφαλής συνδυασμός και ένα απαιτητικό outfit! Η Νάντια πόνταρε και κέρδισε τις εντυπώσεις με αυτή τη glamorous εμφάνιση. Φόρεσε δερμάτινο μπουφάν Pinko, λευκή φούστα Elisabetta Franchi, δαντελένιο τοπ Alice+Olivia, μαύρη ζώνη Pinko και μαύρα booties Lilly's closet.  Κάνε focus στο dramatic μακιγιάζ της με κραγιόν και βερνίκι σε σκούρες αποχρώσεις.



http://www.stylista.gr