27 Σεπ 2011

Ποιός hot εργένης το πουλάει το σπίτι λόγω χωρισμού;

«Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο», τραγουδά ως άλλος Αντύπας ένας από τους πιο hot καρδιοκατακτητές του Hollywood, που βγάζει στο σφυρί το σπίτι όπου πέρασε «καυτές» στιγμές με την πρώην του!

Ο λόγος για τον Ryan Reynolds, που έχει τέτοιο «κόλλημα» με την Scarlett Johansson, ώστε να πουλά το εργένικο σπίτι όπου στέγασε τον έρωτά του πριν τον γάμο! Με 2 εκατομμυριάκια σε δολάρια, πάντως, ξεχνάει και γάμο και διαζύγιο ο ηθοποιός κι ας έδωσε 2,9 εκατομμύρια για να αποκτήσει το σπίτι...

Μην φανταστείτε, πάντως, καμιά βιλάρα... Σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια έχει το «τσαρδάκι», που χτίστηκε το 1953 και -φυσικά- έχει θέα στους λόφους του Los Feliz του Hollywood.

Μετά τον γάμο ο σέξι ηθοποιός μετακόμισε αλλού με την (πρώην πλέον) γυναίκα του, όμως, δεν επέστρεψε ποτέ σε αυτό το σπίτι - ούτε καν όταν χώρισαν...  Πώς να ζήσει με τις αναμνήσεις ο άνθρωπος;

Άλλωστε, ο ίδιος το παραδέχθηκε και πρόσφατα, μιλώντας στο περιοδικό «Down Town»: «αν  έλεγα ότι έχω ξεπεράσει το διαζύγιό μου με την Scarlett εντελώς, θα έλεγα ψέματα. Αλλά αισθάνομαι πως μέρα με την μέρα είμαι και καλύτερα»!