To team του InStyle αποκαλύπτει τις αγαπημένες του γεύσεις στα ελληνικά νησιά
Σόνια Καζόνι (Ειδική Συνεργάτης): «Σαλάτα σπανάκι με ψητό κοτόπουλο και κοπανισμένα αμύγδαλα στη Φτελιά του Νεκτάριου και του Παύλου στη Μύκονο».
Εύα Παπαγεωργίου (Photo Editor): «Κολοκυθοκεφτέδες στο μπαλκόνι του Αντώνη, στη Μυτιλήνη».
Βάσω Αργυρέα (Beauty Director): «Στο γραφικό ψαροχώρι των Κυθήρων, τον Αβλέμονα, θα δοκιμάσω το δημοφιλές και best seller της ψαροταβέρνας του Σωτήρη, την αστακομακαρονάδα».
Πόπη Τερσιπάζογλου (Αρχισυντάκτρια): «Στη Φολέγανδρο στο μαγαζί Πιάτσα, στην πλατεία Κονταρίνη, το παραδοσιακό τους πιάτο, τα ματσάτα».
Μίνα Μπιράκου (Διευθύντρια): «Θα φάω σίγουρα λαδένια στο εστιατόριο Το Κύμα, στην Κίμωλο».
Λία Κουτσούκου (Υπεύθυνη Διαφήμισης): «Οπωσδήποτε κρεμμυδόπιτα στη Μύκονο. Ένα από τα πιο γνωστά πιάτα του νησιού».
Βίλλυ Τριπολίτου (Διαφημιστικό Τμήμα): «Αστακό μαγειρεμένο με θαλασσινό νερό, στον Καπετάν Αντρέα, στις Καμάρες, στη Σίφνο».
Μαρία Παπαγρηγορίου (Life & Home/ Fashion Features Editor): «Τη μόνη γούνα που μπορείς να απολαύσεις χωρίς τύψεις: "Γούνα", δηλαδή, λιαστό και μετά ψημένο ψάρι, στην ταβέρνα Captain Pipinos στην Αντίπαρο. Είναι σπεσιαλιτέ της ευρύτερης περιοχής, αν πάτε Πάρο ή Νάξο, ζητήστε την. Δεν έχετε ξαναφάει τέτοιο ψάρι».
Μαρία Στάβερη (Art Director): «Κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες στο εστιατόριο Ανεμόμυλος στο Βασιλικό Ζακύνθου».
Γιώργος Πέρρος (Creative Art Director): «Ντόπιο κατσίκι λεμονάτο με πατάτες τηγανητές, στο Σικ, στην πλατεία της Χώρας της Φολεγάνδρου».
Ρένια Μεταλλινού (Assistant Art Director): «Τη θεϊκή παστιτσάδα με ντόπιο κερκυραϊκό κόκορα στην ταβέρνα Ο Τρύπας!»
Μαριάννα Δεσποτοπούλου (Designer): «Ανυπομονώ να φάω πατατάτο, φαγητό σπεσιαλιτέ της Αμοργού – το βρίσκω σε οποιαδήποτε ταβέρνα του χωριού Θολάρια».
http://www.stylista.gr/
Σόνια Καζόνι (Ειδική Συνεργάτης): «Σαλάτα σπανάκι με ψητό κοτόπουλο και κοπανισμένα αμύγδαλα στη Φτελιά του Νεκτάριου και του Παύλου στη Μύκονο».
Εύα Παπαγεωργίου (Photo Editor): «Κολοκυθοκεφτέδες στο μπαλκόνι του Αντώνη, στη Μυτιλήνη».
Βάσω Αργυρέα (Beauty Director): «Στο γραφικό ψαροχώρι των Κυθήρων, τον Αβλέμονα, θα δοκιμάσω το δημοφιλές και best seller της ψαροταβέρνας του Σωτήρη, την αστακομακαρονάδα».
Πόπη Τερσιπάζογλου (Αρχισυντάκτρια): «Στη Φολέγανδρο στο μαγαζί Πιάτσα, στην πλατεία Κονταρίνη, το παραδοσιακό τους πιάτο, τα ματσάτα».
Μίνα Μπιράκου (Διευθύντρια): «Θα φάω σίγουρα λαδένια στο εστιατόριο Το Κύμα, στην Κίμωλο».
Λία Κουτσούκου (Υπεύθυνη Διαφήμισης): «Οπωσδήποτε κρεμμυδόπιτα στη Μύκονο. Ένα από τα πιο γνωστά πιάτα του νησιού».
Βίλλυ Τριπολίτου (Διαφημιστικό Τμήμα): «Αστακό μαγειρεμένο με θαλασσινό νερό, στον Καπετάν Αντρέα, στις Καμάρες, στη Σίφνο».
Μαρία Παπαγρηγορίου (Life & Home/ Fashion Features Editor): «Τη μόνη γούνα που μπορείς να απολαύσεις χωρίς τύψεις: "Γούνα", δηλαδή, λιαστό και μετά ψημένο ψάρι, στην ταβέρνα Captain Pipinos στην Αντίπαρο. Είναι σπεσιαλιτέ της ευρύτερης περιοχής, αν πάτε Πάρο ή Νάξο, ζητήστε την. Δεν έχετε ξαναφάει τέτοιο ψάρι».
Μαρία Στάβερη (Art Director): «Κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες στο εστιατόριο Ανεμόμυλος στο Βασιλικό Ζακύνθου».
Γιώργος Πέρρος (Creative Art Director): «Ντόπιο κατσίκι λεμονάτο με πατάτες τηγανητές, στο Σικ, στην πλατεία της Χώρας της Φολεγάνδρου».
Ρένια Μεταλλινού (Assistant Art Director): «Τη θεϊκή παστιτσάδα με ντόπιο κερκυραϊκό κόκορα στην ταβέρνα Ο Τρύπας!»
Μαριάννα Δεσποτοπούλου (Designer): «Ανυπομονώ να φάω πατατάτο, φαγητό σπεσιαλιτέ της Αμοργού – το βρίσκω σε οποιαδήποτε ταβέρνα του χωριού Θολάρια».
http://www.stylista.gr/