10 Ιουλ 2011

H online λίστα της Stylista: Τι να πάρω για έξοχα εξοχικά looks

από την Αφροδίτη Γκόγκογλου


6 αγορές για cool καλοκαιρινές εξορμήσεις








Με το καλοκαίρι να είναι εδώ για τα καλά και τον υδράργυρο να ανεβαίνει συνέχεια, είναι καιρός να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά το περιεχόμενο της ντουλάπας μας. Ας της προσθέσουμε λοιπόν, με σύνεση και σοφία, 6 online αγορές που όχι μόνο είναι προσιτές, αλλά φοριούνται όλες τις καλοκαιρινές ώρες και μέρες. Κάνε mix and match, κράτα το μακιγιάζ σου σε διακριτικούς τόνους (το μόνο που χρειάζεσαι είναι το μαύρισμα) και οι εμφανίσεις σου θα είναι πιο φρέσκιες από ποτέ, για την αγαπημένη μας εποχή.

1. Τα βραχιόλια για όλες τις ώρες
Ο ήχος των φορεμένων στο χέρι βραχιολιών που χτυπάνε μεταξύ τους με την κίνηση είναι αγαπημένος πολλών, και τα κοσμήματα ένα από τα στοιχεία που δίνουν στυλ και κάνουν πιο «προσωπική» την κάθε σου εμφάνιση. Το χρυσό χρώμα με την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα συνθέτουν τον απόλυτο καλοκαιρινό συνδυασμό.
Σετ με 6 βραχιόλια, 17,80 €, asos.com

2. Η επέλαση του tank (top)
Easy- chic, λίγο animal print αλλά διακριτικό, καλοραμμένο, από βαμβάκι, budget- friendly. Μπορείς να σκεφτείς τίποτα καλύτερο;
Tank top, 77.50€, Stella McCartney, net-a-porter

3. Το απαραίτητο denim σορτσάκι
Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία γυναικών που το καλοκαίρι δεν το βγάζουν από πάνω τους, ξέρεις ότι το denim σορτσάκι, ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνεις, μπορεί να φορεθεί από την παραλία μέχρι τις βραδινές σου εξόδους με την ίδια ευκολία. Ειδικά αυτό θα σε βολέψει ακόμα περισσότερο, αφού στο πίσω μέρος του είναι ελαφρώς πιο ψηλόμεσο, κολακεύοντας έτσι τη μεσογειακή σιλουέτα.
Σορτς Ksubi από denim, 113,95€ outnet.com

4. Η τσάντα
Οι it- bags δεν ανήκουν στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα- και σίγουρα όχι στη βαλίτσα των διακοπών σου. Για μία δόση bohemian glam στις -casual κατά τα άλλα- εμφανίσεις σου, η συγκεκριμένη τσάντα -σε πράσινο και μπρονζέ- συμπληρώνει τέλεια ακόμα και το πιο casual look.
Τσάντα, Antik Batik, 54€, net-a-porter

5. Τα flat σανδάλια
‘Ένα (τουλάχιστον) ζευγάρι flat σανδάλια πρέπει να αποτελούν μέρος κάθε γυναικείας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας - όχι μόνο γιατί δεν βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας ή επειδή είναι το πιο άνετο παπούτσια που μπορείς να φορέσεις αυτή την εποχή, αλλά και επειδή συνδυάζονται με τα πάντα, από το σορτσάκι σου μέχρι το maxi φόρεμα. Αυτή την εποχή είναι ιδανικά και για βραδινές εμφανίσεις. Το ζευγάρι που διαλέξαμε σε hot κοραλλί χρώμα θα γίνει σίγουρα από τα αγαπημένα σου.
Σανδάλια Pink Sands, 88€, pinksands.gr

6. Τα oversized γυαλιά
Όχι μόνο fashionable, αλλά και απαραίτητη προστασία για τα μάτια και το δέρμα μας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Τετράγωνα, "επώνυμα", από μέταλλο και γυαλί, ελαφριά και διακριτικά, σε χρώμα- πασπαρτού, τέλεια πάνω στα περισσότερα πρόσωπα... Ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Γυαλιά, Balenciaga, 130 €, yoox.com

http://www.stylista.gr/