20 Ιουν 2011

Hollywood Men: Οι πιο σέξι μπαμπάδες του 2011

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του πατέρα στις 19 Ιουνίου αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στους πιο σέξι μπαμπάδες που κυκλοφορούν στο Χόλυγουντ.

Ταλαντούχοι, βραβευμένοι, με κοινωνικές ευαισθησίες- κυρίως όμως σέξι-, καταφέρνουν να συνδυάσουν όλα τα παραπάνω με την ιδιότητα του μπαμπά!


Ο ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι δεν επιδεικνύει μόνο το γυμνασμένο του σώμα στην παραλία αλλά και τα δυο του παιδιά, Βίντα και Λεβί, με τη σύντροφο του Καμίλα Άλβες.









 

Οι πολιτικοποιημένοι και Βραβευμένοι με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου  ηθοποιοί και φίλοι Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον συγκαταλέγονται σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Ο πρώτος, με τις δύο κόρες του Βάιλετ- Άννα και Σεραφίνα Ρόουζ Ελίζαμπεθ, που του έχει χαρίσει η σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ και ο δεύτερος με τις τρεις κόρες του από τη σύζυγό του Λουτσιάνα Μπαρόζο η οπόια έιχε ήδη μία κόρη από προηγούμενο γάμο.



Πολυτάλαντος ο Τζόνι Ντεπ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι επιλέγει τις ταινίες που θα μπορούν να βλέπουν τα παιδιά του η Λίλι-Ρόουζ και ο Τζακ. Ο Τζόνι Ντεπ παρά τις αμέτρητες θαυμάστριες του, έχει επιλέξει να κρατήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την επί πολλά έτη σύντροφο του Βανέσα Παραντί.

Ο πρωταγωνιστής της τριλογίας Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, Ορλάντο Μπλουμ, ανήκει στην κατηγορία των νέων μπαμπάδων αφού απέκτησε τον Ιανουάριο με τη σύζυγο του και μοντέλο Μιράντα Κερ ένα αγοράκι.








Βραβευμένος με 3 Χρυσές Σφαίρες, έχει βρεθεί στη λίστα των πιο ισχυρών σελέμπριτι του περιοδικού Forbes, ο Τομ Κρουζ είχε ήδη δύο υιοθετημένα παιδιά με την πρώην σύζυγο του Νικόλ Κίντμαν, όταν απέκτησε και τη βιολογική του κόρη, Σούρι με την ηθοποιό και νυν σύζυγο του Κέιτι Χόλμς.






 
Eνας ακόμη βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο Κρίστιαν Μπέιλ, απέκτησε το 2005 την κόρη του Έμελιν. Αν και ξεκίνησε πολύ μικρός την καριέρα του ως ηθοποιός έχει δηλώσει πώς η σοουμπιζ είναι ένας πολύ σκληρός χώρος για τα παιδιά και θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά πριν βάλει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο σε αυτόν τον χώρο. 






Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ άφησε πίσω του μια καθόλα ήρεμη ζωή, γεμάτη ναρκωτικά, επιθέσεις έως και φυλακή, μεταπήδησε από το τραγούδι στην υποκριτική για μια καλύτερη τύχη. Η καριέρα του απογειώθηκε και η προσωπική του ζωή ολοκληρώθηκε όταν έγινε πατέρας τεσσάρων παιδιών. Το πρώην μοντέλο του Calvin Klein, ασχολείται ενεργά με την φιλανθρωπία από το 2001 και δηλώνει πιστός Καθολικός.

Ο τελευταίος αλλά ίσως και ο πιο αγαπημένος βρίσκεται από το 1995 στις λίστες των περιοδικών Empire και Forbes ανάμεσα στους πιο σέξι άντρες εν ζωή. Ο 48χρονος Μπραντ Πιτ πατέρας πλέον έξι παιδιών ακροβατεί με επιτυχία ανάμεσα στην οικογενειακή ζωή  και τη διασημότητα.

http://www.yupi.gr