20 Ιουν 2011

Τυπώθηκε η πρόσκληση για το αποχαιρετιστήριο πάρτι του Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποχαιρετά και επίσημα την Ελλάδα με μεγάλο πάρτι που θα γίνει στις 24 Ιουνίου στη Χαλκίδα. Η πρόσκληση για τη γιορτή που διοργανώνει ο Γάλλος σταρ του Παναθηναϊκού. Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία για Λάτσιο.


Τα "Πράσινα Νέα" παρουσιάζουν αποκλειστικά την πρόσκληση που έχει τυπωθεί για το αποχαιρετιστήριο πάρτι που διοργανώνει ο Τζιμπρίλ Σισέ για την Παρασκευή 24 Ιουνίου.Το αποχαιρετιστήριο πάρτι που οργανώνει ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι πραγματικότητα πλέον και με απόδειξη.

Η πρόσκληση από την εκδήλωση του Γάλλου σούπερ σταρ αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα. Το πάρτι θα γίνει στις 24 Ιουνίου, στο νυχτερινό κλαμπ της Χαλκίδας Gaz, με ώρα έναρξης στις 22:00.Όσο για το αν πρόκειται για αποχαιρετιστήριο πάρτι, ο τίτλος του σαφέστατα εκεί παραπέμπει. "The best farewell party ever" ονομάζεται και το οποίο σημαίνει: "Το καλύτερο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έγινε ποτέ"...Την ίδια ώρα στην Ιταλία υπάρχουν νέα δημοσιεύματα τα οποία φέρνουν ολοένα και πιο κοντά τον Σισέ στη Λάτσιο.Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα leggonline.it η οικονομική διαφορά που χωρίζει τον Τζιμπρίλ Σισέ με τη Λάτσιο δεν θα σταθεί εμπόδιο για τη συνεργασία των δύο πλευρών.


Αναλυτικά το δημοσίευμα

"Οι οικονομικές διαφορές, σύμφωνα με γαλλικές πηγές, δεν φαίνονται να μπαίνουν εμπόδιο μετά το κρυφό ραντεβού που έλαβε χώρα στη Μασσαλία με τον μάνατζερ του Σισέ, Φιλί Πιολά. Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του επίσημου twitter και του επίσημου facebook του contra.gr.Η συμφωνία είναι κοντά παρά τις οικονομικές διαφορές που τους χωρίζουν. Η Λάτσιο πρόσφερε στον αρχηγό του Παναθηναϊκού τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές 1.850.000 ευρώ συν τα μπόνους. Σήμερα ο Ιγκλι Τάρε και ο εκπρόσωπος του Σισέ θα βρίσκονται σε επαφή για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση καθώς έχουν μπει στη τελική ευθεία. Αν ο παίκτης πει το οριστικό "ΝΑΙ", τότε θα είναι εύκολο για τη Λάτσιο να τα βρει με τον Παναθηναϊκό".
 
 
 
http://www.cosmo.gr/