14 Απρ 2011

Αλέξανδρος Νότας: Νέο τραγούδι και εμφανίσεις στην Κύπρο

Ο φιναλίστ του φετινού X-Factor, Αλέξανδρος Νότας, αποκάλυψε, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ότι σύντομα κυκλοφορεί το καινούργιο του τραγούδι, διά χειρός Γιώργου Θεοφάνους και ανακοίνωσε πως στις 15 και 16 Απριλίου θα βρίσκεται στην Κύπρο για ζωντανές εμφανίσεις.Με μεγάλο ενθουσιασμό, ο πρώην παίκτης του talent show του Αντέννα, προσκαλεί όλους στη μουσική "Ρωγμές" στη Λεμεσό, στις 15 και 16 Απριλίου.Η δημοσίευση του Αλέξανδρου, όπως ο ίδιος την "πόσταρε" στον τοίχο του στο Facebook:
"Καλησπέρα κ καλή εβδομάδα σε όλους....!!!! Σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμο το πρώτο μου τραγούδι σε στίχους κ μουσική του Γ. Θεοφανους....!!
Είμαι παρά παρά παρά πολύ ευτυχισμένος κ χαρούμενος.... Λίγο υπομονή λοιπόν λίγο ακόμη... Σας ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά για την συμπαράσταση κ την αγάπη σας...!!!!! Οι live εμφανίσεις μου συνεχίζονται. Αυτή την εβδομαδα προορισμός μας είναι η πανέμορφη Κυπρος...!!!"
Όσο για την επίσκεψη του στην Κύπρο, ο Αλέξανδρος γράφει:
"Κυπροοοοο επιτέλους σου έρχομαι...!!!! Είμαι πολύ χαρούμενος.... Θα γνωρίσω επιτέλους την πανέμορφη Κύπρο.... Αυτή την Παρασκευή 15/4 και Σάββατο 16/4 live στην υπέροχη Κύπρο, στη Λεμεσό, στις 'Ρογμές'...!!! Θα σας περιμένω όλους να περάσουμε δύο υπέροχες βραδιές...!!!