13 Νοε 2010

Cristiano Ronaldo και Irina Shayk στη Μαδρίτη

Αφορμή για να συναντηθεί με τον αγαπημένο της Cristiano Ronaldo στη Μαδρίτη, ήταν τα πέμπτα Top Glamour Fashion Awards, στα οποία έδωσε το παρόν η επί μήνες αγαπημένη του και διεθνούς φήμης μοντέλο, Irina Shayk.
Η 24χρονη καλλονή, κατάφερε να γίνει το κέντρο της προσοχής κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις με το εκπληκτικά σέξι φόρεμα που φορούσε και το οποίο δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία.

Η Shayk πόζαρε στο κόκκινο χαλί με μια μακριά μαύρη στενή τουαλέτα η οποία είχε αποκαλυπτικό άνοιγμα στο ντεκολτέ, αλλά και και μεγάλο σκίσιμο ανάμεσα στα πόδια. Εντυπωσιακή μέσα στην απλότητα της, η Irina συνδύασε το μαύρο φόρεμα με ψηλοτάκουνες γόβες που αναδείκνυαν την καλοσχηματισμένη σιλουέτα της και τις τέλειες αναλογίες της, ενώ στα αυτιά της φορούσε μακριά λαμπερά σκουλαρίκια. Ταμαλλιά της, ήταν επιμελώς ατημέλητα, δίνοντας μια ακόμα πιο σέξι νότα στην ήδη αισθησιακή της εμφάνιση.
Το πανέμορφο μοντέλο, συναντήθηκε μετά το τέλος της εκδήλωσηςμε τον Ronaldo, με τον οποίο είναι ζευγάρι από τον Ιανουάριο. Το τι της είπε για αυτή της την εμφάνιση, δε το γνωρίζουμε. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι ο διάσημος παίκτης της Real μάλλον έχει «δαγκώσει» τη λαμαρίνα με την 24χρονη καλλονή, καθώς δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι την ζηλεύει.

Και πώς να μην την ζηλεύει άλλωστε…
http://www.star.gr/