6 Οκτ 2010

Νατάσα ΘεοδωρίδουΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τον Θεόφιλο Τζιώτη»

Αν και κάποιοι επιμένουν ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Θεόφιλος Τζιώτης είναι ακόμα μαζί, η αλήθεια είναι πως οι δυο τους παραμένουν μόνο φίλοι.
Μπορεί η εμφάνισή του στην πρεμιέρα της στο Anodos να συζητήθηκε πολύ, αυτό που γνωρίζουν όμως όλοι οι δικοί τους άνθρωποι είναι ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και ένα μήνα, ενώ η κρίση στη σχέση τους είχε ξεκινήσει από τον Ιούνιο (δεν είναι τυχαίο που δεν έκαναν καθόλου διακοπές μαζί φέτος).
«Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με τον Θεόφιλο» λέει στενός φίλος της Νατάσας. «Εκείνη είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη ζωή της. Δεν υπάρχουν αρνητικά αισθήματα από καμία μεριά, αλλά η Νατάσα θέλει να μείνει μόνη της και να ασχοληθεί με τη δουλειά της και την οικογένειά της». Αυτές τις μέρες μάλιστα, η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας τα νέα της τραγούδια, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνοδεύσει τον πρώην αγαπημένο της στο γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη την Κυριακή (ο Θεόφιλος είναι ένας από τους κουμπάρους).
http://www.yupi.gr/