4 Σεπ 2010

Τάσεις που θα φορέσετε όλη τη σεζόν - Φθινόπωρο Χειμώνας 2010

Leather Jacket

Η Nicole Richie επέλεξε το δερμάτινο bomber jacket για βραδινή έξοδο, συνδυάζοντάς το με σατέν φόρεμα και ψηλά παπούτσια, με σκούρο καλσόν και μεταλλικές λεπτομέρειες.
Faux leather jacket, DKNY Jeans.








Cargos

Τα cargo pants όπως της Victoria Beckham είναι άνετα και εξίσου εύκολα να φορεθούν όπως και τα jeans, είτε τη μέρα casually είτε τη νύχτα με ένα μαύρο blazer και πλατφόρμες.


Cotton παντελόνι, AG Adriano Goldschmied.









Γούνινο Γιλέκο

Το γούνινο γιλέκο φαίνεται πολύ απρόσιτο, αλλά στην ουσία είναι πολυχρηστικό. Η ψεύτικη γούνα είναι σχεδόν τόσο ζεστή και ελαφριά όσο και η αληθινή και δίνει μια νότα πολυτέλειας στο outfit σας. Φορέστε το κάτω από το παλτό σας για λίγη έξτρα ζεστασιά, ή δοκιμάστε το με jeans όπως η Elle MacPherson.



Cotton γιλέκο από ψεύτικη γούνα, Rebecca Taylor.





Πλεχτό

Η Rihanna προτίμησε ένα πλεχτό με παραδοσιακά patterns παρά ένα μονόχρωμο, ποντάροντας όμως στη γραμμή του. Αυτό το Σκωτσέζικο πλεχτό, με επίσης κλασικό σχέδιο, ανατρέπει τις εντυπώσεις με την αντισυμβατική φόρμα του. Δοκιμάστε το πάνω από παντελόνια, ή βάλτε του ζώνη πάνω από μια φούστα.


Ακρυλικό πλεχτό, Kensie.





Full Skirt

Οι φούστες ανοίγουν και δίνουν την πιο φρέσκια σιλουέττα της χρονιάς. Συνδυάστε την με μια στενή μεταξωτή μπλούζα όπως την Taylor Swift για να προσγειώσετε τη γραμμή της και να δώσετε ένα χαλαρό αέρα στο ντύσιμό σας. Δοκιμάστε μια ζώνη για να τονίσετε τη μέση ακόμη περισσότερο.


Φούστα από βισκόζη, Diane von Furstenberg.




 Parka

Αυτά τα σακάκια έχουν ξεφορτωθεί την άχαρη, βαρετή γραμμή τους, κι έχουν αποκτήσει πιο  tailored γραμμές. Η Michelle Williams συνδυάζει το parka με σκούρο καλσόν και μποτάκια, σε ένα ανατρεπτικό look.

Σακάκι από moleskin (γούνα από δέρμα ασπάλακα) και γούνα, Cynthia Steffe.


 http://www.instyle.com/