Τρόπος μαγειρέματος
- 1
Βράσε τα λινγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και στράγγιξε. Άφησε στην άκρη, κρατώντας ½ φλιτζάνι νερό
- 2
Ζέστανε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό σκεύος και σόταρε ελαφρά το σκόρδο να αρωματίσεις. Πρόσθεσε τις γαρίδες να πάρουν χρώμα 1-2 λεπτά. Σβήσε με το ούζο
- 3
Συμπλήρωσε τις ντομάτες, το δενδρολίβανο, το κάρυ, αλάτι και λευκό πιπέρι. Συνέχισε το βράσιμο για 5' λεπτά. Τέλος πρόσθεσε τον αρακά και άφησε να πάρει η σάλτσα σου μια βράση για 2' λεπτά
- 4
Ράντισε τα μακαρόνια σου με το νερό που κράτησες και ανάμειξε με τη σάλτσα. Ανακάτεψε καλά και σέρβιρε, πασαπαλίζοντας με τριμμένη παρμεζάνα
-