13 Μαΐ 2014

Παντζαροκεφτέδες

ΠαντζαροκεφτέδεςΥλικά για 10 Παντζαροκεφτέδες 

1 μεγάλο παντζάρι βρασμένο και καθαρισμένο

2 κ.σ. κόρν φλάουρ

1 αυγό ελαφρά χτυπημένο

½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη

Λίγο αλάτι πιπέρι

½ φλ. Τριμμένη γραβιέρα

Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.

Σένα τηγάνι βάζουμε λάδι μέχρι να καλυφτεί ο πάτος .

Μόλις ζεσταθεί πολύ βάζουμε με ένα κουτάλι ομοιόμορφες κουταλιές σε απόσταση μεταξύ τους. Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και ψήνουμε για 3 λεπτά και τα γυρίζουμε να ψηθούν από την άλλη.