Υλικά για 10 Παντζαροκεφτέδες
1 μεγάλο παντζάρι βρασμένο και καθαρισμένο
2 κ.σ. κόρν φλάουρ
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Λίγο αλάτι πιπέρι
½ φλ. Τριμμένη γραβιέρα
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Σένα τηγάνι βάζουμε λάδι μέχρι να καλυφτεί ο πάτος .
Μόλις ζεσταθεί πολύ βάζουμε με ένα κουτάλι ομοιόμορφες κουταλιές σε απόσταση μεταξύ τους. Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και ψήνουμε για 3 λεπτά και τα γυρίζουμε να ψηθούν από την άλλη.
1 μεγάλο παντζάρι βρασμένο και καθαρισμένο
2 κ.σ. κόρν φλάουρ
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Λίγο αλάτι πιπέρι
½ φλ. Τριμμένη γραβιέρα
Λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Σένα τηγάνι βάζουμε λάδι μέχρι να καλυφτεί ο πάτος .
Μόλις ζεσταθεί πολύ βάζουμε με ένα κουτάλι ομοιόμορφες κουταλιές σε απόσταση μεταξύ τους. Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και ψήνουμε για 3 λεπτά και τα γυρίζουμε να ψηθούν από την άλλη.