3 Μαρ 2013

Κristen Stewart: Χώρισε οριστικά με τον Pattinson και τώρα την πολιορκεί ο Sanders

Κristen Stewart: Χώρισε οριστικά με τον Pattinson και τώρα την πολιορκεί ο Sanders
Mα μέλι έχει πια αυτό το κορίτσι;
Μπορεί το καλοκαίρι που μας πέρασε να... αμάρτησε μαζί του, αλλά τώρα δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό! Ο λόγος για την Kristen Stewart και την πέτρα του σκανδάλου και σκηνοθέτη Rupert Sanders.
Ως γνωστόν, ο Sanders πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του και πρώην μοντέλο Liberty Ross, αμέσως μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, το οποίο έγινε επίσης αφορμή για να παρατήσει ο Robert Pattinson την Kristen. Για λίγο όμως καθώς το ζευγάρι, όχι πολύ καιρό μετά, και έπειτα από κλάματα και παρακάλια της 22χρονης star, αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.
Τον τελευταίο καιρό όμως, και σύμφωνα με πληροφορίες, Pattinson και Stewart είναι και πάλι χωριστά, κάτι που επιβεβαιώνεται εν μέρει και από το γεγονός ότι έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση τουλάχιστον έναν μήνα.
Δεν έχασε λοιπόν ευκαιρία ο μπερμπάντης Sanders και μόλις πληροφορήθηκε τον οριστικό χωρισμό της Stewart άρχισε να την πολιορκεί και να της στέλνει μηνύματα! Ωστόσο, η Kristen από την πλευρά της, είναι κυριολεκτικά βράχος μιας και δεν ενδιαφέρεται καθόλου να κάνει σοβαρή, όσο μπορεί τελοσπάντων, σχέση με το σκηνοθέτη.
«Ο Rupert βομβαρδίζει την Kristen με μηνύματα, αλλά εκείνη τον αγνοεί. Συγκεκριμένα, έχει ήδη μετανιώσει για ότι έγινε μεταξύ τους και πλέον δεν θέλει να έχουν καμία απολύτως σχέση καθώς ξέρει πόσο είχε στοιχίσει εκείνη η ιστορία στον Robert. Aν και γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει μεταξύ τους, δεν έχει σκοπό να κάνει κάποια νέα σχέση και απλά ελπίζει να είναι και πάλι μαζί με τον Pattinson, αν και πλέον είναι αρκετά δύσκολο», υποστηρίζει άτομο από το περιβάλλον της διάσημης ηθοποιού.
Εμείς πάλι πιστεύουμε, ότι η αντίσταση της Stewart δεν θα κρατήσει πολύ. Είναι βαριά η καλογερική...