6 Νοε 2012

Μεταμόρφωση στο λεπτό!

Το μακιγιάζ δε θέλει απαραίτητα χρόνο. Θέλει απλώς τα κατάλληλα trick.
 Εάν δεν έχετε πολύ χρόνο για μακιγιάζ στη διάθεσή σας, αλλά δεν μπορείτε κιόλας να βγείτε έξω εντελώς απεριποίητη, μην πανικοβάλεστε. Τα παρακάτω τρικς θα σας βοηθήσουν να δείξετε ακόμα πιο όμορφη στη στιγμή:
Για να κρύψετε την αϋπνία : Εάν δεν κοιμηθήκατε αρκετά το βράδυ (συμβαίνει συχνά), βάλτε ρουζ ψηλά, κοντά στα μάτια σας.
Για glamorous λάμψη : Δοκιμάστε ψεύτικες βλεφαρίδες.
Για να κάνετε το βλέμμα σας να δείχνει πιο wild : Όταν εφαρμόζετε τη μάσκαρα, μην παραμελείτε τις βλεφαρίδες από τη μέσα πλευρά του ματιού.
Για να μαλακώσει το δέρμα: Προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο στο μπάνιο σας.
Για να δείχνουν τα φρύδια σας περιποιημένα: Απλώστε λίγο κρεμώδες concealer πάνω στις τριχούλες που εξέχουν από την επιθυμητή γραμμή.
Για sexy και σπινθηροβόλο βλέμμα : Περάστε τη μύτη ενός kohl μολυβιού ματιών σύριζα στη γραμμή του ματιού (ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες).
Για να μειώσετε την κοκκινίλα των ματιών : Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι σε μπέζ ή λευκό χρώμα κατά μήκος της εσωτερικής γραμμής ή ακόμη και στο καπάκι. Σε συνδυασμό με μπλε μάσκαρα (Θυμηθείτε πως φέτος blue is the new black!) το βλέμμα σας θα δείχνει πολύ πιο φωτεινό.
Για να αλλάξετε το look σας : Οι λάτρεις του eye-liner, δοκιμάστε μια μέρα να βάλετε μια λαμπερή nude σκιά, ενώ oι lipstick addicts, χρησιμοποιείστε εναλλακτικά gloss.
Αποκτήστε ακαταμάχητες βλεφαρίδες χωρίς ίχνος make-up : Συμμαχός σας; Το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες φυσικά. Είναι εύχρηστο και χαρίζει υπέροχες καμπύλες στις βλεφαρίδες μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Done!

http://www.glamourmagazine.gr/