Υλικά300 γρ. ζυμαρικά (πέννες ή μακαρόνια χοντρά π.χ. Νο 2 ή άλλα)
1 στήθος κοτόπουλο
1 καρότο
4 σκελίδες σκόρδο
μαϊντανό
100 γρ. μπέικον
1 κρεμμύδι
1 κον-κασέ(ψιλοκομμένο ντοματάκι)
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
200 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά μας. Αλέθουμε το κοτόπουλο με το σκόρδο,το μαϊντανό και το καρότο.
Σοτάρουμε ελαφρά σε τηγάνι το μπέικον.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσει.
Ρίχνουμε την ντομάτα.
Αφήνουμε λίγο τη σάλτσα να μαγειρευτεί και προσθέτουμε τα αλεσμένα υλικά.
Ανακατεύουμε μέχρι το κρέας να αλλάξει χρώμα και να γίνει άσπρο. Προσθέτουμε
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.
Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα ζυμαρικά
και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι.
Πασπαλίζουμε με τα τυριά και βάζουμε για λίγο στο φούρνο ίσα ίσα να λιώσουν.
Σερβίρουμε!
1 στήθος κοτόπουλο
1 καρότο
4 σκελίδες σκόρδο
μαϊντανό
100 γρ. μπέικον
1 κρεμμύδι
1 κον-κασέ(ψιλοκομμένο ντοματάκι)
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
200 γρ. κίτρινα τυριά τριμμένα
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά μας. Αλέθουμε το κοτόπουλο με το σκόρδο,το μαϊντανό και το καρότο.
Σοτάρουμε ελαφρά σε τηγάνι το μπέικον.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσει.
Ρίχνουμε την ντομάτα.
Αφήνουμε λίγο τη σάλτσα να μαγειρευτεί και προσθέτουμε τα αλεσμένα υλικά.
Ανακατεύουμε μέχρι το κρέας να αλλάξει χρώμα και να γίνει άσπρο. Προσθέτουμε
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.
Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα ζυμαρικά
και αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι.
Πασπαλίζουμε με τα τυριά και βάζουμε για λίγο στο φούρνο ίσα ίσα να λιώσουν.
Σερβίρουμε!
ofono