5 Οκτ 2012

Maxi Φούστα Maxi Στυλ…

Μήπως ψάχνεις για ένα στυλ διαφορετικό; Να είναι trendy, άνετο και λίγο πιο …ψαγμένο.. Τότε θα πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να υιοθετήσεις και εσύ το νέο αγαπημένο look των celebrities και fashionistas σε όλο τον κόσμο που δεν είναι άλλο από την μάξι φούστα. Με μποέμ αέρα οι μάξι φούστες έχουν αποδειχθεί το πιο hot στυλ της σεζόν.
Προσωπικά μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός μιας στενής maxi φούστας, κατα προτίμηση με ένα ελαφρύ άνοιγμα κάτω, συνδυασμένη με μια ελαφρώς φαρδιά μπλούζα και ψηλοτάκουνα ankle boots όπως τη βλέπουμε εδώ να προτείνεται από το yesstyle.com.yesstyle-maxi-skirt 
Για μια πιο chic παραλλαγή μπορείς να φορέσεις μια πιο άνετη φούστα με ένα πουκάμισο και ζώνη στην μέση όπως το φόρεσε η κοπέλα στην φωτογραφία(lookbook.nu)
clip_image004

Για πιο νεανικό και ατίθασο look συνδύασέ την με jean ή δερμάτινο jacketclip_image006
clip_image007

Για τις  πιο τολμηρές κυκλοφορούν και διάφανες φούστες που φοριούνται πάνω από σορτσάκια, ή μινι φούστες.  sheer_maxi_skirt6-e12960067949921
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά βασικό στοιχείο για να δείχνει το στυλ μοντέρνο και ιδιαίτερο είναι τα ankle boots. Αυτό βέβαια ισχύει όταν φοράτε την μάξι φούστα σας σε  casual καθημερινή εμφάνιση. Αν φορέσετε μάξι φούστα για βραδινή επίσημη εμφάνιση τότε πέδιλα ή  γόβες είναι  πιο κατάλληλη επιλογή.
H Maxi φούστα όχι μόνο  ταιριάζει και κολακεύει όλα τα σώματα αλλά όταν φοριέται σωστά  μπορεί να σας δείξει πιο ψηλή και λεπτή.