20 Οκτ 2012

GET INSPIRED: Λευκό δερμάτινο μπουφάν. Πως να το φορέσετε

Ένα αγαπημένο κομμάτι πολλών γυναικών είναι το biker leather jacket.
Και πώς να μην είναι αφού μιλάμε για ένα κομμάτι διαχρονικό που μας δείχνει κομψές αλλά και wild sexy, που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βραδύ, με φόρμα μέχρι τουαλέτα!

Ποιότητες τιμές σχέδια και χρώματα είναι ένα ακόμα συν του συγκεκριμένου ρούχου αφού μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε αυτό ακριβώς που ψάχνουμε.
Βεβαια αν και βγαίνει σε πληθώρα χρωμάτων, όπως καφέ κόκκινο λευκό μπλε ροζ πορτοκαλί και πολλά ακόμη,
στην κορυφή βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα το μαύρο χρώμα, αφού εκτός από ευκολόσυνδύαστο είναι το χρώμα που ανήκει το δέρμα και φαίνεται τόσο ωραίο, τόσο απλά!
Βέβαια ένα επίσης ευκολόσυνδύαστο χρώμα που πηγαίνει με όλα και δείχνει κομψό είναι το λευκό. Αλλά το συγκεκριμένο χρώμα όταν βρίσκεται πάνω σε δέρμα δείχνει πιο ιδιαίτερο αφού “φαίνεται” πιο πολύ και δείχνει πιο φωτεινό ένα φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο Outfit.
Αλλά φυσικά κι εδω ισχυει ο χρυσός κανόνας των outfits. Εάν συνδυαστεί σωστά δείχνει εξίσου κομψό και ενδιαφέρον!
Πώς να το φορέσετε:
Προτιμήστε ένα total black look μιας και είναι το ιδανικό background για το συγκεκριμένο ρούχο, αφού φωτίζεται σωστά και από την στιγμή που είναι ένα πολύ έντονο κομμάτι καλό είναι να αποφεύγεται να συνδυάζεται με αλλά λευκά-ανοιχτόχρωμα κομμάτια όπως λευκό παντελόνι ή λευκή τσάντα.
Όμως μια μπλούζα στο ίδιο χρώμα είναι safe αφού δημιουργεί μια ισορροπία στο πάνω μέρος και το κάνει πιο διακριτικό.
Πολύ ωραία συνδυάζεται και με γκρι μπεζ και παστέλ αποχρώσεις, αλλά επίσης προτιμήστε να βρίσκονται στο πάνω μέρος, και επιλέξτε σκούρα χρώματα στο παντελόνι, παπούτσια, τσάντα!
Ελπίζω να βοήθησα όσες το έχουν και όσες –δικαίως- θέλουν να το αποκτήσουν.










 http://chicandsilk.blogspot.com/