13 Οκτ 2012

Στραπατσάδα με πιπεριές και τζίντζερ

Στραπατσάδα με πιπεριές και τζίντζερ
Υλικά:
2 αυγά
80 γρ. φέτα κομμένη σε κομμάτια
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 μικρό κομμάτι τζίντζερ ψιλοκομμένο
Λίγο πιπέρι
2 κ.σ. λάδι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε λίγο πιπέρι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο προσθέτουμε τις πιπεριές και ανακατεύουμε για ένα δύο λεπτά. Προσθέτουμε το τζίντερ τα αυγά και τη φέτα, Ανακατεύουμε μέχρι να ψηθεί το αυγό και σερβίρουμε.

ofono