4 Οκτ 2012

Εργαστήριο Σοκολάτας

 
“Μία ανακαίνιση δεν πρέπει να μπερδεύει τους παλιούς πελάτες, αλλά πρέπει να φέρνει νέους”. Με αυτή την αφετηρία το γραφείο Savvy Studio ανανέωσε την εικόνα του μπουτίκ ζαχαροπλαστείου Cioccolato Bake & Decor στο Μεξικό. 

 
To Cioccolato Bake & Decor είναι ένα μπουτίκ ζαχαροπλαστείο στο Monterrey στο Μεξικό, που φτιάχνει γλυκά σε ειδικές παραγγελίες και για συγκεκριμένα events.



Όπως εξηγούν οι ιδιοκτήτες, τα τελευταία χρόνια τα συμβατικά ζαχαροπλαστεία αυξάνονται θεαματικά και θεώρησαν απαραίτητο να διαφοροποιήσουν την επιχείρησή τους, προκειμένου να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία.

 
Για να αλλάξουν την παλιά τους εικόνα συνεργάστηκαν με το γραφείο οπτικής επικοινωνίας Savvy Studio, όπου ανέλαβε την ανακαίνιση των χώρων, τις νέες συσκευασίες και το rebranding, χρησιμοποιώντας φωτεινά χρώματα και έξυπνες φράσεις που ταιριάζουν σε κάθε εορταστική περίσταση.


Την ιδιαίτερη αισθητική του χώρου αποδίδουν το λευκό τραπέζι, που το ένα πόδι του μοιάζει καλυμμένο με σιρόπι που στάζει, και τα πραγματικά γλυκά στις προθήκες που αντιπαραβάλλονται με αυτά στις αφίσες που κοσμούν τον τοίχο.


 
http://www.deconow.gr/