3 Οκτ 2012

Μιλήστε με τα ΓΑΝΤΙΑ σας στο κινητό σας τηλέφωνο!

Ο χειμώνας πλησιάζει κι ένας τρόπος έπρεπε να βρεθεί, για να μη μειωθούν οι κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα ,αλλά ούτε και τα δάχτυλα των χρηστών κινητών τηλεφώνων να βγάλουν χιονίστρες!
Ιταλική εταιρία, λοιπόν, που κατασκευάζει τεχνολογικά gadgets έλυσε το δίλημμα, φτιάχνοντας τα γάντια ακουστικά
Τα γάντια-ακουστικά εξυπηρετούν δύο λειτουργίες, από τη μία κρατούν τα χέρια ζεστά και από την άλλη δίνουν όλες τις δυνατότητες του hands free!
Συγκεκριμένα, το αριστερό γάντι έχει ένα μεγάφωνο και ένα μικρόφωνο ραμμένο στην αντίχειρα και μικρό δάχτυλο, ενώ τα άκρα των δακτύλων έχουν ένα ειδικό νήμα, ώστε να είναι εφικτό να χρησιμοποιείται μια οθόνη αφής.
Το κόστος τους είναι περίπου 50 δολάρια και πρόκειται να βγουν στην αγορά την επόμενη εβδομάδα. «Το hi-Call (όπως ονομάζεται το gadget) είναι το νέο εντυπωσιακό προϊόν για το χειμώνα 2012. Ένα ζευγάρι ζεστά γάντια, ιδανικό για κάθε άθλημα, το σκι από το τρέξιμο. Με το hi-Call μπορείτε να ελέγχετε την οθόνη αφής του του smartphone σας» γράφει χαρακτηριστικά η ιταλική εταιρία στην ιστοσελίδα της.
Το γάντι έχει επίσης μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία, που διαρκεί για συνομιλία 20 ωρών και είναι επαναφορτιζόμενο χωρίς να χρειάζεται καλώδιο.

star