6 Οκτ 2012

Όμορφα Φθινοπωρινά Ντυσίματα με Φούστα

Προβληματίζεσαι πως να συνδυάσεις αυτήν την μεταβατική εποχή την αγαπημένη σου  κοντή  σου φούστα; Δες εδώ οχτώ όμορφα φθινοπωρινά ντυσίματα για καθημερινές στιλάτες εμφανίσεις με φούστες σε διαφορετικά στυλ και χρώματα και κλέψε ιδέες…

   1o Look

Μαύρη φούστα με ένα μοντέρνο πουκάμισο σε απαλό ροδακινί χρώμα και μπεζ  δετά μποτάκια
ntysimo me fousta (1)

   2o Look

Τζιν φούστα με σκούρο μπλε μπλουζάκι και σακάκι για τις πιο δροσερές ημέρες.
ntysimo me fousta (2)

   3o Look

Βυσσινί φούστα με λευκό πουκάμισο και καφέ χαμηλά μποτάκια.

ntysimo me fousta (3)

   4o Look

Τζιν φούστα με ριγέ τοπ και ταμπά ζωνη. Τις ζεστές μέρες  φοράμε  ένα πεδιλάκι.
ntysimo me fousta (4)

   5o Look

Όταν ο καιρός γίνεται πιο ψυχρός αρχίζουμε να φοράμε λίγο πιο σκούρα χρώματα όπως αυτήν την μαύρη φούστα με ένα επίσης σκούρο floral πουκαμισάκι σε βυσσινί χρώμα. Μαύρο διάφανο καλσόν και μαύρα μποτίνια συμπληρώνουν την εμφάνιση.
ntysimo me fousta (5)

   6o Look.

Μπεζ φούστα συνδυασμένη με  κομμάτια σε βυσσινί χρώμα. Ένα δερμάτινο jacket είναι ιδανικό για αυτήν την εποχή και οι γόβες η τέλεια επιλογή για μια κομψή και θηλυκή εμφάνιση.
ntysimo me fousta (6)

   7o Look

Αργότερα στο φθινόπωρο τις μέρες που το θερμόμετρο πέφτει ακόμα περισσότερο μπορούμε να φοράμε ένα πουλοβεράκι σε ζωηρό χρώμα. Εδώ μια μπεζ απλή φούστα συνδυάζεται με ένα πουλόβερ σε φωτεινό πορτοκαλί και όξφορντ στυλ παπούτσια για άνετη εμφάνιση και  έξτρα στυλ.
ntysimo me fousta (7)

8o Look

Ιδιαίτερος χρωματικός  συνδυασμός με ταμπά φούστα,  μπλε δερμάτινο jacket και jean πουκάμισο. Επειδή τα χρώματα κάνουν έντονη αντίθεση και χωρίζουν την σιλουέτα στη μέση ταιριάζει σε κοπέλες λεπτές και ψηλές
ntysimo me fousta 

http://www.e-gynaika.gr/