Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτό το γλύκισμα με την υπέροχη γεύση λεμονιού, που είναι ιδανικό σνακ για ανάμεσα στα γεύματα.
Υλικά
1 φλιτζάνι βούτυρο μαλακωμένο
1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά
1 και 1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
1/4 του φλιτζανιού αλεύρι για κάθε χρήση
Χυμός 2 λεμονιών
1 φλιτζάνι βούτυρο μαλακωμένο
1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά
1 και 1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
1/4 του φλιτζανιού αλεύρι για κάθε χρήση
Χυμός 2 λεμονιών
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε μαζί το μαλακωμένο βούτυρο, το μισό φλιτζάνι ζάχαρη και τα δύο φλιτζάνια αλεύρι.
3. Στρώστε το μείγμα σε ένα αβουτύρωτο ταψί 20x30 εκατοστών περίπου και ψήστε για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
4. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε μαζί το υπόλοιπο ενάμισι φλιτζάνι ζάχαρη, το 1/4 του φλιτζανιού αλεύρι, τα αυγά και το χυμό λεμονιού.
5. Όταν έχετε ένα ομοιογενές μείγμα ρίξτε το πάνω από την ψημένη βάση και ψήστε για άλλα 20 λεπτά.
6, Αφήστε το γλυκό σας να κρυώσει και κόψτε σε ομοιόμορφες μπάρες.
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε μαζί το μαλακωμένο βούτυρο, το μισό φλιτζάνι ζάχαρη και τα δύο φλιτζάνια αλεύρι.
3. Στρώστε το μείγμα σε ένα αβουτύρωτο ταψί 20x30 εκατοστών περίπου και ψήστε για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
4. Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε μαζί το υπόλοιπο ενάμισι φλιτζάνι ζάχαρη, το 1/4 του φλιτζανιού αλεύρι, τα αυγά και το χυμό λεμονιού.
5. Όταν έχετε ένα ομοιογενές μείγμα ρίξτε το πάνω από την ψημένη βάση και ψήστε για άλλα 20 λεπτά.
6, Αφήστε το γλυκό σας να κρυώσει και κόψτε σε ομοιόμορφες μπάρες.
queen