Μία εύκολη συνταγή για την οποία θα χρειαστείτε μόνο ένα σκεύος ώστε να την ετοιμάσετε.
Υλικά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά χωρίς σπόρους
1 πράσινη ψιλοκομμένη πιπεριά χωρίς σπόρους
50 γρ. λουκάνικο τσορίζο κομμένο σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κουταλιά ελαιόλαδο
250 γρ. ρύζι basmati
400 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες
200 γρ. φρέσκες, ωμές γαρίδες καθαρισμένες
Εκτέλεση
1. Σε μία κατσαρόλα κάψτε το λάδι και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια, το λουκάνικο, τις πιπεριές και το σκόρδο για τρία λεπτά.
2. Ρίξτε μέσα το ρύζι και τις ντομάτες και μισό λίτρο νερό και αφήστε τα όλα σε δυνατή φωτιά για 12 λεπτά
3. Ανοίξτε το καπάκι και ρίξτε τις γαρίδες μέχρι να μην είναι ωμές και το ρύζι να είναι μαλακό.
Υλικά
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά χωρίς σπόρους
1 πράσινη ψιλοκομμένη πιπεριά χωρίς σπόρους
50 γρ. λουκάνικο τσορίζο κομμένο σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1 κουταλιά ελαιόλαδο
250 γρ. ρύζι basmati
400 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες
200 γρ. φρέσκες, ωμές γαρίδες καθαρισμένες
Εκτέλεση
1. Σε μία κατσαρόλα κάψτε το λάδι και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια, το λουκάνικο, τις πιπεριές και το σκόρδο για τρία λεπτά.
2. Ρίξτε μέσα το ρύζι και τις ντομάτες και μισό λίτρο νερό και αφήστε τα όλα σε δυνατή φωτιά για 12 λεπτά
3. Ανοίξτε το καπάκι και ρίξτε τις γαρίδες μέχρι να μην είναι ωμές και το ρύζι να είναι μαλακό.
queen