Υλικά
2 στήθη κοτόπουλο ή 2 μπούτια
1/4 κούπας λάδι
1/2 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
αλάτι,πιπέρι
Για τη μαρινάδα
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2-3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
2 στήθη κοτόπουλο ή 2 μπούτια
1/4 κούπας λάδι
1/2 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί 1 κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
αλάτι,πιπέρι
Για τη μαρινάδα
1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι 2-3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα σκεύος το γιαούρτι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρέας μας.
Αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για αρκετές ώρες. Μπορούμε να το μαρινάρουμε και από το προηγούμενο βράδυ.
Στη συνέχεια ζεσταίνουμε καλά το λάδι μας σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος μαζί με τη μαρινάδα.
Προσθέτουμε το κρασί και τον πελτέ.
Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε το φαγητό μας μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
Το φαγητό μας πρέπει να μείνει με μια πηχτή σάλτσα!
Συνοδεύστε το με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή πουρέ. Είναι πεντανόστιμο!!
ofono
Βάζουμε σε ένα σκεύος το γιαούρτι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρέας μας.
Αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για αρκετές ώρες. Μπορούμε να το μαρινάρουμε και από το προηγούμενο βράδυ.
Στη συνέχεια ζεσταίνουμε καλά το λάδι μας σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος μαζί με τη μαρινάδα.
Προσθέτουμε το κρασί και τον πελτέ.
Σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε το φαγητό μας μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
Το φαγητό μας πρέπει να μείνει με μια πηχτή σάλτσα!
Συνοδεύστε το με ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή πουρέ. Είναι πεντανόστιμο!!
ofono