7 Σεπ 2012

6 επώνυμες ελληνίδες και τα μυστικά του στυλ τους



Πάρε ιδέες από το στυλ των πιο stylish Ελληνίδων για τέλειο look μετά τις διακοπές

Τώρα που έχουν αρχίσει και οι τελευταίοι να γυρνούν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανασυνταχθείς στυλιστικά και να περάσεις στην μετά-διακοπών πραγματικότητα. Γι αυτό, η Miss Bloom συγκέντρωσε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις των Ελληνίδων stars για να πάρεις (στυλιστικές) ιδέες.



 






Δέσποινα Καμπούρη



Για να δώσεις νέα πνοή στο λευκό σου παντελόνι συνδύασέ το με ένα ριχτό top και με ψηλοτάκουνα πέδιλα στους ανοιχτούς τόνους του καφέ. Ιδανικά, επίλεξε ένα ζευγάρι σουέντ πέδιλα που δίνουν αμέσως μια πιο "φθινοπωρινή" νότα χωρίς όμως να ξεφεύγουν από τους κανόνες της σεζόν.

Έβελυν Καζαντζόγλου



Οι διακοπές τελείωσαν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήρθε και η ώρα να ξεχάσεις το color-blocking. Ο συνδυασμός διαφορετικών, έντονων χρωμάτων μεταξύ τους είναι πάντα επίκαιρος, αρκεί να προσέξεις να μην επιλέξεις μόνο loose γραμμές. Μια στενή φούστα θα δώσει το definition που χρειάζεται ένα σύνολο για μια βραδυνή έξοδο.

Κατερίνα Καινούργιου



Το μπεζ/nude είναι ιδανικό χρώμα γι αυτή την περίοδο. Μπορείς να το συνδυάσεις με τα λευκά καλοκαιρινά σου αξεσουάρ αλλά και με πιο φθινοπωρινά κομμάτια όπως για παράδειγμα τις κλειστές λουστρινένιες γόβες σου. Έτσι θα δημιουργήσεις την τέλεια ισορροπία μεταξύ καλοκαιρινού και φθινοπωρινού που είναι άλλωστε και στοιχείο - κλειδί αυτή την περίοδο.


Τζένη Μπότση - Κατερίνα Παπουτσάκη



Ένα τζιν συνδυασμένο με peep - toe γόβες ή ένα απλό γκρι βαμβακερό φόρεμα με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες είναι ιδανικά για τις χαλαρές βραδινές και πρωινές αντίστοιχα εξόδους. Όσο για την τσάντα που φοριέται χιαστί εξακολουθεί να είναι must αρκεί να μη μοιάζεις σαν να είσαι έτοιμη να πας στην παραλία (σε γενικές γραμμές η δερμάτινη εκδοχή ταιριάζει καλύτερα αυτή την εποχή).

Ελένη Μενεγάκη



Ποιος είπε ότι τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι πρέπει να αποχωριστείς το αγαπημένο σου maxi φόρεμα; Απλά προτίμησε τα σκούρα μονόχρωμα από τα πιο εξωτικά και εμπριμέ που παραπέμπουν σε summer style. Συνδύασέ τα με ένα ζευγάρι πλατφόρμες και είναι ό,τι πρέπει για τις πρωινές βόλτες σου στην πόλη.

Έλλη Κοκκίνου



Το τζιν παντελόνι (με σκισίματα ή χωρίς) έχει την τιμητική του σε κάθε μεταβατική φάση. Προτείνουμε να διαλέξεις την ανοιχτόχρωμη εκδοχή και να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε funky απόχρωση. Το αγαπημένο σου t-shirt είναι must!


  Γράφει η Έλενα Πάκου (www.lfof.gr)