4 Αυγ 2012

Η Τάμτα σου δείχνει πως να φορέσεις τη μίνι φούστα

Γράφει η Έλενα Πάκου (www.lfof.gr)

Τρία super καλοκαιρινά σύνολα που πρέπει να αντιγράψεις!

Η Τάμτα είναι ίσως το αγαπημένο μας εγχώριο style icon γιατί ξέρει πολύ καλά πως να φορέσει τα hot κομμάτια κάθε σεζόν και πως να δημιουργήσει σύνολα που είναι μοναδικά από κάθε άποψη. Παρακάτω θα δεις 3 πρόσφατα σύνολα της τραγουδίστριας τα οποία έχουν ως βασικό κομμάτι τη mini φούστα σε 3 από τις πιο ενδιαφέρουσες και επίκαιρες εκδοχές της.

Οι κανόνες της mini φούστας σύμφωνα με την Τάμτα:


Η φούστα: Για maximum αποτέλεσμα πρέπει να είναι girly και χαριτωμένη. Υπάρχουν δεκάδες σχέδια από τα οποία μπορείς να διαλέξεις οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα. Σε γενικές γραμμες οι πιο επίκαιροι άξονες για να κινηθείς φέτος είναι οι εξής: 

  • Μονόχρωμη: Απόφυγε οτιδηποτε συνηθισμένο και βαρετό και πόνταρε σε ένα σχέδιο με έντονο χρώμα ή και παστέλ. Το τυρκουάζ, το κίτρινο, το φούξια και το πράσινο είναι τα χρώματα - star της σεζόν. 
  • Με prints: Ξανά: Μην βασιστείς σε κάτι κλασικό και αγαπημένο αλλά επένδυσε στις νέες εκδοχές των all time classic μοτίβων. Τα digital και "αφηρημένα" prints είναι στοιχείο - κλειδί για μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση.
  • Λευκή: Δεν μπορεί να λείπει από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα! Προτίμησε την εκδοχή με τα βολάν που αυξάνει το "cute factor" του συνόλου σου και μπορεί να εξισορροπήσει οποιοδήποτε sexy στοιχείο θελήσεις να προσθέσεις στη συνέχεια


Το top:
Αν εξαιρέσεις τις αέρινες τυνίκ (που ταιριάζουν μόνο με τη bodycon εκδοχή της κοντής φούστας) κανένα είδος top δεν θα σε περιορίσει. Ποιος είναι όμως ο cool τρόπος για να συνδυασεις τη φούστα σου; Έχουμε και λέμε:

  • Με tank top: Είναι η πιο συνηθισμένη λύση και η πιο εύκολη. Προτίμησε το λευκό χρώμα και βασίσου στην φιλοσοφία του less-is-more. Είναι ιδανικό κυρίως για τις printed εκδοχές της κοντής φούστας.
  • Με cropped top: Το κοντό μπλουζάκι συνεχίζει το δυναμικό του comeback και κερδίζει τις εντυπώσεις. Αν είσαι περήφανη για τους κοιλιακούς σου δεν υπάρχει λόγος να τους κρύβεις!
  • Με denim γιλέκο: Το denim γιλέκο έχει κατακτήσει τις γκαρνταρόμπες των cool κοριτσιών τους τελευταίους μήνες και όχι άδικα αφού είναι ένα κομμάτι που μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο αδιάφορο σύνολο! Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!


Τα παπούτσια:

Ξέχνα τα αγαπημένα σου flat σανδάλια! Δεν λέει κανείς ότι δεν ταιριάζουν (το αντίθετο μάλιστα) αλλά όπως και να το κάνουμε αν θέλεις να αναδείξεις τη mini φούστα σου πρέπει να βρεις κάτι πιο πρωτότυπο, δεν συμφωνείς; Βάσει αυτής της σκέψης καταλήγουμε στις εξής 2 επιλογές:

  • Με All Star sneakers: Τα μποτάκια της Τάμτα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά! Διάλεξε το χρώμα που σου αρέσει πιο πολύ και μην το σκεφτείς δεύτερη φορά!
  • Με ψηλοτάκουνα cage sandals: Τα λέμε "cage" γιατί τα πολλά straps τους δημιουργούν το εφέ του κλουβιού και είναι σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή των ψηλοτάκουνων. Μην αρκεστείς σε κάτι πιο διακριτικό και λεπτεπίλεπτο γιατί θα αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αξεσουάρ: 

Η κοντή φούστα επιβάλλει πλουραλισμό όσον αφορά στα αξεσουάρ σου. Η Τάμτα δεν διστάζει να φορέσει δαχτυλίδια σε κάθε δάχτυλο του χεριού της και φυσικά δεν μένει μόνο εκεί! Προσθέτει χαριτωμένα headpieces, κολιέ και statement σκουλαρίκια! Τόλμησέ το κι εσύ και δεν θα βγεις χαμένη!