31 Αυγ 2012

Ρυζοσαλάτα με λαχανικά σε 3 βήματα

Φρέσκα λαχανικά ελαφρώς σοταρισμένα, κλασικό κι αγαπημένο σπειρωτό ρύζι, τρία απλά και γρήγορα βήματα και η σπέσιαλ ρυζοσαλάτα σας είναι έτοιμη για κατανάλωση. Μπορεί να συντηρηθεί στο ψυγείο μέχρι και τρεις ημέρες, ενώ μπορείτε να την σερβίρετε ως ορεκτικό αλλά και ως κυρίως πιάτο.

Υλικά
300γρ. ρύζι bonnet βρασμένο σε αλατισμένο νερό
200γρ. από διάφορες πιπεριές(πράσινες, κόκκινες) σε κύβους
200γρ. κολοκυθάκια σε κύβους
100γρ. αρακά
100γρ. καρότο
ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
αλάτι, πιπέρι
100ml ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1. Κόβετε όλα τα λαχανικά σε κύβους και βράζετε το ρύζι.
2. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα φαρδύ τηγάνι και ρίχνετε μέσα το στραγγισμένο ρύζι και τα λαχανικά. Ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και όταν είναι έτοιμα αφαιρείτε από τη φωτιά.
3. Αδειάζετε τη σαλάτα σε μια βαθιά γαβάθα και σερβίρετε. Μπορείτε να την διατηρήσετε στο ψυγείο.

queen