5 Ιουλ 2012

Trend: sporty-sexy στυλ

Sporty-chic look για να εντυπωσιάσετε με άνεση!

Ποιός είπε ότι η αθλητική διάθεση στο ντύσιμο δεν μπορεί να είναι θηλυκή και σέξι; Οι πασαρέλες τις φετινής καλοκαιρινής σεζόν γέμισαν με άνετα, πολύχρωμα σύνολα. Isabel Marant, Lacoste, Marc by Marc Jacobs είναι μόνο μερικοί από τους σχεδιαστές που θέλουν την γυναίκα κομψή και αθλητική γι’ αυτό το καλοκαίρι.
Το αθλητικό στυλ δεν πετυχαίνεται μόνο με ρούχα φαρδιά, καθαρά αθλητικά που καταπίνουν τη σιλουέτα σας. Μπορείτε εύκολα να κρατήσετε την αθλητική σας διάθεση μέσα σε κομψά outfits. Ο συνδυασμός μεταξύ των ρούχων και των αξεσουάρ είναι αυτός που θα πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Styling tips:
• Φορέστε ένα αθλητικό παπούτσι σε έντονο, φλούο καλοκαιρινό χρώμα με ένα κομψό σορτσάκι . Τελειώστε την εμφάνισή σας με ένα oversized t-shirt.
• Σε μία σπορ εμφάνιση μην διστάσετε να βάλετε αξεσουάρ. Μαντίλια γύρω από το λαιμό ή μπαντάνες στα μαλλιά είναι ότι πρέπει για να ολοκληρώσετε το look.
• Δώστε προσοχή στο μακιγιάζ! Τίποτα έντονο δεν ταιριάζει με το χαλαρό στυλ του sporty look. Απλά φροντίστε το πρόσωπό σας να φαίνεται υγιές και καθαρό.
Πάρ’ τε ιδέες και προσαρμόστε τις στα μέτρα σας.