3 Ιουλ 2012

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας: Sex, drugs & Rock n Roll για τον Tom Cruise!

Ο Tom Cruise επιστρέφει ως σκληροπυρηνικός ροκάς και ένα δράμα εκτυλίσσεται στην αυγή της Γαλλικής Επανάστασης. Δες τις πρεμιέρες της εβδομάδας.Rock of Ages (Ροκ για πάντα)


Κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου musical από τον Chris D'Arienzo με ένα εντυπωσιακό cast που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον Tom Cruise, την Catherine Zeta-Jones, τον Alec Baldwin και τον Bryan Cranston από το Breaking Bad. Τα θέματα της ταινίας περιστρέφονται γύρω από το κυνήγι ακόμα και των πιο τρελών ονείρων και την μοναδική εμπειρία να βιώνεις ένα rockstar lifestyle. Τίποτα φοβερά πρωτότυπο δηλαδή, αλλά όλα αυτά συμβαίνουν υπό τους ήχους των Def Leppard, Foreigner, Journey, Poison, REO Speedwagon, Twisted Sister και άλλων.

Σκηνοθεσία: Adam Shankman
Πρωταγωνιστούν: Tom Cruise, Malin Akerman, Bryan Cranston, Catherine Zeta-Jones, Alec Baldwin, Paul Giamatti, Russell Brand, Julianne Hough, Diego Boneta


Αντίο, Βασίλισσά μου


Η Γαλλική Επανάσταση είναι έτοιμη να ξεσπάσει, οι αριστοκράτες της Γαλλίας όμως ζουν στον δικό τους παραμυθένιο κόσμο. Όταν όλοι εγκαταλείπουν την βασιλική οικογένεια, μία νεαρή υπηρέτρια, που διαβάζει στην Μαρία Αντουανέτα, αρνείται να εγκαταλείψει το παλάτι, χωρίς να αντιλαμβάνεται πλήρως τον κίνδυνο που παραμονεύει.

Σκηνοθεσία: Benoît Jacquot
Πρωταγωνιστούν: Diane Kruger, Léa Seydoux, Virginie Ledoyen