4 Ιουλ 2012

Φορέστε το πουκάμισό του

Το boyfriend look το γνωρίζετε και νομίζω ότι πολλές από εσάς το έχετε υιοθετήσει αρκετές φορές.


Το φαρδύ πουκάμισο, φορεμένο είτε σαν φόρεμα είτε με ένα κοντά σορτσάκι είναι ότι πρέπει για να τονώσουμε το καλοκαιρινό μας στυλ.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μεταμορφώσετε ένα oversized πουκάμισο. Αρχικά μπορείτε απλά να το φορέσετε με ένα τζιν σορτσάκι που ταιριάζει απόλυτα, αφήνοντας μερικά κουμπιά ανοιχτά στην πάνω μεριά. Διαφορετικά, αν το μάκρος του πουκαμίσου σας το επιτρέπει θα ήταν πολύ ωραίο να το φορούσατε μόνο του με μία ζώνη στη μέση για να αναδεικνύει τη θηλυκότητά σας.
Αν πάλι έχετε αρκετή όρεξη να δημιουργήσετε, έχω να σας προτείνω έναν έξυπνο τρόπο για να μεταμορφώσετε το πουκάμισο του φίλου σας σ’ ένα πρωτότυπο strapless φόρεμα.
Βήμα 1ο: παίρνετε το πουκάμισο και το τοποθετείτε κάτω από τις μασχάλες σας. Ξεκινάτε να κουμπώνετε από το κουμπί που θα νιώσετε ότι σας στέκετε το πουκάμισο. Εναλλακτικά μπορείτε να το κουμπώσετε στραβά για να δώσετε άνισο μάκρος.
Βήμα 2ο: παίρνετε τα μανίκια και τα τυλίγετε γύρω από τη μέση σας κάνοντας ένα φιόγκο ή έναν κόμπο στο πίσω μέρος. Ένας άλλος τρόπος είναι να κάνετε ένα ωραίο δέσιμο στην μπροστινή μεριά της μέσης σας.
Προσπαθήστε το! Είναι πανεύκολο και ίσως σας φανεί χρήσιμο.