7 Ιουλ 2012

Aστρολογικές Προβλέψεις




Σας ανοίγονται από σήμερα νέοι δρόμοι και θα δείτε αισθητή βελτίωση τώρα. Διαχειριστείτε έξυπνα τα χρήματα σας και αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Στα αισθηματικά σας θα είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι ουσιαστικά, αν δεν το αποφασίσετε εσείς οι ίδιοι. Θα είστε λιγότερο υπερβολικοί και περισσότερο ρομαντικοί. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε νέες προοπτικές παρά την κρίση που περάσατε σε σχέση με την εργασία σας.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τα μέσα που διαθέτετε και την γνώση σας. Στα αισθηματικά σας, τα πράγματα γίνονται περισσότερο ευχάριστα. Θα συνειδητοποιήσετε τις ευθύνες που έχουν τα καινούργια σας σχέδια. Δεν θα αμφισβητεί κανείς την δύναμη σας αλλά προσέξτε τον τρόπο που την χρησιμοποιείτε. Οι αντιξοότητες θα συνεχιστούν για λίγο ακόμα αλλά η επικοινωνία σας με τους άλλους θα γίνει ουσιαστική.



Θα δείξετε τις πραγματικές σας δυνατότητες και αξίες. Θα κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας αλλά παράλληλα θα έχετε πίεση. Στα επαγγελματικά σας η κατάσταση θα παραμείνει ρευστή. Μην είστε απερίσκεπτοι στις κινήσεις και στις συζητήσεις σας και πείτε την αλήθεια. Οι νέες γνωριμίες στα ερωτικά σας θα είναι πολλές. Φροντίστε να μην είστε αδιάκριτοι και άδικοι με κάποιους ανθρώπους που σας χρειάζονται. Θα βρείτε τη δύναμη να αφήσετε πίσω ό, τι σας προβληματίζει.




Θα ξεπεράσετε τα πλήγματα που δεχθήκατε τελευταία και βελτιώνεται η συνεννόηση με τους άλλους γύρω σας ενώ θα έχετε ευκαιρίες για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Φανείτε αισιόδοξοι και μαχητικοί και προφυλαχτείτε από τις κακοτοπιές. Κάποια γεγονότα θα σας βάλουν σε πολύ κίνηση, σκέψη και αναθεωρήσεις. Θα εντυπωσιαστείτε από κάποιες καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε. Θα συνεχίσετε να αμφιταλαντεύεστε σε κάποιες αποφάσεις σας.


Η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα είναι προστατευτική και περισσότερο δίκαιη. Προσέξτε όμως τον παρορμητισμό σας και προσπαθήστε να υποχωρείτε όταν πρέπει. Κάποια άτομα θα λειτουργήσουν για το καλό σας. Ελέγξτε τα νεύρα σας και προσέχετε όταν μιλάτε με κάποια άτομα. Θα είστε αισιόδοξοι αλλά και πεισματάρηδες για να σχεδιάσετε καινούργια πλάνα για την κοινωνική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Δεν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα έξοδα σας.


Θα θέλετε να κάνετε μια μεγάλη στροφή στην ζωή σας αλλάζοντας κάποιες ασχολίες σας. Μην αφήνετε το άγχος να σας εμποδίσει και μην βασίζεστε σε υποσχέσεις και πληροφορίες τρίτων. Θα πρέπει να αναζητήσετε τις αιτίες για τα άγχη σας και να κάνετε αλλαγές στις σχέσεις σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Δείξτε αυτοπεποίθηση για τις ικανότητες σας και μην διστάσετε να αναλάβετε νέες ευθύνες.



Θα πρέπει να διαχειριστείτε προνοητικά το εισόδημα σας και να μην παρασυρθείτε από κάποια περιστασιακή βελτίωση που θα υπάρξει γιατί θα ακολουθήσουν κάποιες έκτατες δαπάνες. Θα υπάρξουν πολύ βαθιές αλλαγές μέσα σας. Μην είστε ριψοκίνδυνοι και προσέξτε τα νέα ανοίγματα. Τα οικονομικά σας απαιτούν μια αναδιοργάνωση και σύνεση για τις επείγουσες ανάγκες. Μην κάνετε καινούργιες αγορές και μην αφήνετε χρέη.


Θα έχετε κάποια ψυχολογικά προβλήματα σχετιζόμενα με απογοητεύσεις και εκνευρισμούς. Φροντίστε να αποφύγετε τις κουραστικές συζητήσεις με κάποια άτομα που σας αγχώνουν. Τα οικονομικά σας θα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας. Με την ευστροφία και την σωστή αντίληψη σας θα κάνετε αυτό που σας αρέσει. Οι υποχρεώσεις σας θα σας αναγκάσουν να γίνετε οργανωτικοί και εκτελεστικοί. Αν δεν παρασύρεστε από περιττές συναναστροφές, τότε όλα θα πάνε καλά.


Θα έχετε πολλές προσδοκίες και θα κληθείτε να δώσετε μάχες και να κάνετε μερικές θυσίες και αναθεωρήσεις. Θα είστε σε μια συνεχή αναδιοργάνωση και θα πετύχετε χάρη στην πείρα σας και την επίγνωση των καταστάσεων. Θα αποδείξετε την ικανότητα σας στον επαγγελματικό σας τομέα και την προσφορά σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα περάσετε ένα διάστημα αναβολών, με αποτέλεσμα στο τέλος να αγχωθείτε.


Δουλέψτε για την βελτίωση της σχέσης σας μέσα από ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, τα πράγματα εξελίσσονται αισιόδοξα για σας. Θα πρέπει να συμπεριφέρεστε σωστά και να διαχειρίζεστε προνοητικά τα προβλήματα σας. Μπορεί να σας επιβαρύνουν οικονομικά η οικογένεια σας ή οι συνεργάτες σας και θα είναι δύσκολη η θέση σας να αρνηθείτε. Αλλάξτε τακτική και αγνοήστε τα «πρέπει» που μόνοι σας επιβάλετε στον εαυτό σας.


Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να ανασάνετε από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες σας. Μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα και μεριμνήστε για το μέλλον σας. Θα είστε δραστήριοι και θα έχετε αντοχή. Θα δουλέψετε για ένα καλύτερο και πιο σωστό αποτέλεσμα. Θα αξιοποιήσετε ένα απωθημένο σας όνειρο και κάποιες οικονομικές απαιτήσεις που έχετε αλλά διστάζετε να διεκδικήσετε. Προσέξτε τον κίνδυνο κάποιων νέων απογοητεύσεων από τους συνεργάτες σας.


Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά παράλληλα πρέπει να κάνετε μια αναδιοργάνωση της τακτικής σας. Αποφασίστε γρήγορα για τα σχέδια σας, αν είναι εφικτά, και βάλτε τα σε εφαρμογή. Στα αισθηματικά σας, θα υπάρχουν διακυμάνσεις . Δείτε και επανορθώστε τα λάθη σας και μεθοδεύστε ακόμη περισσότερο την υπομονή και την επιμονή για να πετύχετε. Μην τολμάτε νέες αλλαγές και ξεκινήματα και εδραιώστε ό,τι έχετε καταφέρει.


e-zwdia